Skocz do zawarto艣ci

Podanie

MemesiO

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imi臋: Przemys艂aw

2. Kontakt:

a) Steam;

b )GaduGadu;

c) Facebook; (MemesiO)

d) Telefon (w razie potrzeby podam);

3. Lokalizacja:艢l膮skie, Pszczyna

4. Czas kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum (oko艂o): Wchodz臋, sprawdzam, wychodz臋. Oko艂o dziennie, nie wiem. Zale偶y od ilo艣ci post贸w do sprawdzenia.

5. Posty (min.400 sensownych): Jest.

6. Co chcia艂by艣 zrobi膰 na Forum (uzasadnienie): Zrobi膰 nie wiele, ale ostatnio forum si臋 zasta艂o.

7. Dzia艂 kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum: Ca艂e forum.

8. Posiadanie umiej臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi: Osobi艣cie my艣l臋, 偶e s膮, ale nie mnie to ocenia膰.

9. Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci: Cierpliwo艣ci mam pod dostatkiem. Systematyczno艣膰 to wrodzona moja cecha.

10. Ilo艣膰 otrzymanych ostrze偶e艅 w przesz艂o艣ci: 0 (w tym dwa upomnienia, jedno za spam na Shoutboxie - Procentowy wychwyci艂 moj膮 pomy艂k臋, przycisn膮艂em sobie na TouchPad w laptopie i przez co wys艂a艂o wiadomo艣膰, a ja si臋 nie zorientowa艂em).

11. Co艣 o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]: Witam. Nazywam si臋 Przemys艂aw jestem absolwentem Technikum Hotelarskiego, posiadam technika w tej dziedzinie oraz matur臋. Jako pracownik recepcji przez rok, nauczy艂em si臋 wsp贸艂pracy z lud藕mi. Gra艂em w pobliskiej dru偶ynie pi艂karskiej, zako艅czy艂em swoj膮 karier臋, gdy rozwi膮zano klub z powod贸w finansowych. Jako goalkeeper zawsz臋 stawa艂em na wysoko艣ci zadania i prowadzi艂em zesp贸艂 do zwyci臋stw, dzi臋ki mojej obronie w ostatnim meczu awansowali艣my do okr臋g贸wki. Obecnie pracuj臋 w du偶e firmie, dlatego wyje偶d偶am na delegacje, zazwyczaj trwaj膮 jeden dzie艅. Cz臋sto nudz膮c si臋 siedz臋 na forum i przegl膮dam tematy. Zakupi艂em samoch贸d, cz臋sto przy nim grzebi臋. Jako moderator tego forum by艂em mo偶e zbyt surowy, lecz nie ma takiej drugiej osoby w sk艂adzie, kt贸ra wymierza sprawiedliwo艣膰 patrz膮c na regulamin, a nie na kole偶e艅stwo.

Pozdrawiam.

12. Do艣wiadczenie (czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?): Jest.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko.

Uzasadnienie:

Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...