Ne!taN Napisano 4 Września 2015 #325796 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Nick: Ne!taN Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Adminem już raz byłem, ale z niewiadomych mi przyczyn nagle straciłem i admina i vipa ( Dokładnie na tym serwie ) Znajomość AMXX (W skali 1-10): W dalszym ciągu się uczę Staż w CS-sie: 3/4 lata Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty: Byłem już adminem na tym serwie, ale jak wspomniałem wyżej, z niewiadomych mi przyczyn straciłem.. I chciałbym dalej kontynuować pilnowanie serwera. Często obserwuje graczy, którzy podejrzanie grają i praktycznie nigdy się nie mylę co do nich. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5-7 h Kontakt: Pw lub gg 50498619 Link do Game Trackera : http://www.gametracker.com/player/Poj3BaoBaoo/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KsOgAmEr22 Napisano 4 Września 2015 #325804 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Jestem na TAK jak w poprzednim podaniu + wiek + doświadczenie - amxx, ale się nauczy + aktywność + za godziny na serverze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JPrezes Napisano 4 Września 2015 #325805 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Też jestem na Tak +wiek +aktywność +doświadczenie +godzinki na serverze amxx naucz się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 4 Września 2015 #325878 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Na nie. - Nie posiadasz steama. - Mamy już dużo administratorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 4 Września 2015 #325889 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Rowniez jestem na nie. Adminow jest mozna powiedzec ze juz zbyt duzo robi sie zapewne powoli burdel. Admina miales.. straciles.. zapewne za aktywnosc.. od kiedy dostales admina za pierwszym razem nie wszedles ani razu na serwer. Nie nadajesz sie moim zdaniem na admina. 5-7h dziennie nie grasz nie wciskaj nam tu kitu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinekq1 Napisano 4 Września 2015 #325893 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 jestem na Tak +wiek +doświadczenie +godzinki na serverze gra czesto na serwerze widze jego czesto Ps. steama nie trzeba na admina czytajcie wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ne!taN Napisano 4 Września 2015 Autor #325961 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Rowniez jestem na nie. Adminow jest mozna powiedzec ze juz zbyt duzo robi sie zapewne powoli burdel. Admina miales.. straciles.. zapewne za aktywnosc.. od kiedy dostales admina za pierwszym razem nie wszedles ani razu na serwer. Nie nadajesz sie moim zdaniem na admina. 5-7h dziennie nie grasz nie wciskaj nam tu kitu;) Niestety, na serwie jestem codziennie, prócz sierpnia, ponieważ byłem w pracy. I proszę to mi nie wciskać kitu, bo wielu potwierdzi, że jestem teraz codziennie na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ne!taN Napisano 4 Września 2015 Autor #325962 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Na nie. - Nie posiadasz steama. - Mamy już dużo administratorów. Jak za dużo, skoro Ciebie widziałem na serwie przez ostatni tydzień może raz? I to tylko chwilowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neolit Napisano 4 Września 2015 #325978 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Jestem na tak +aktywność +wiek +staż +godzinnki -amxx -non steam Jestem kolegą Ne!tena i potwierdzam że go nie było w sierpniu bo gadałem z nim na skype przed wyjazdem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 5 Września 2015 #326062 Udostępnij Napisano 5 Września 2015 odzucam podanie z uwagi na to ze nie raczyles nawet poinformowac mnie o tym ze Cie nie bedzie. Nie chce aby taka sytuacja 2 raz wystapila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 5 Września 2015 #326063 Udostępnij Napisano 5 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi