NIELEGALNY. Napisano 1 Września 2015 #324882 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Twój nick podczas gry:NIELEGALNY. Godzina, data zdarzendziś 15 min temu Mapa:dd2 STEAM_ID / IP:188.47.38.171 Uzasadnienie: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] There are 50 minutes and 10 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : NIELEGALNY. [AMXBans] Reason : ' ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1686027 ' [AMXBans] Your IP : ' 188.47.38.171 ' [AMXBans] =============================================== Ban bez powodu, nic nie zrobiłem co to kurde ma być, admin nie jest dość inteligentny, ogólnie 80% z nich przegrało by z głucho niemym w jaka to melodia #zale_sie, wg nie wiem co to ma być, dajta ub nie to wos dojode taczku gnoju Dodam że wywaliło mnie po 10 min bana. .,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 1 Września 2015 #324885 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Zapraszam admina Wujek Biceps do wypowiedzi. Wywaliło Cię po banie , pewnie amx się zaciął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Biceps Napisano 1 Września 2015 #325102 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Niestety przez mój błąd nie dodałem powodu bana, którym było niewykonywanie celów mapy. NIELEGALNY grając w TT, po upływie ponad połowy rundy kampił tuż przy swoim respie ignorując cele mapy. Na serwerze obowiązuje regulamin i skoro prośby o jego przestrzeganie nie skutkują to zbanowanie gracza w takim przypadku uważam za w pełni zasadne. Sama prośba tego gracza o UB i sposób jej przedstawienia jest niepoważna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 2 Września 2015 #325395 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Skarga oddalona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 2 Września 2015 #325396 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi