Kastek Napisano 25 Marca 2016 #416276 Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Nick: {No1 L1F3}{One Shot}{One DeaD} Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): byłem adminem na wielu serverowniach w szczególności na Cod Modach. Nie pamiętam dokładnie , ale około 6-7x. Można było mnie spotkać pod nickami : Kastek, Malivo, One Shote One DeaD ... Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 Staż w CS-sie: 4 lata Steam / NonSteam: Steam - http://steamcommunity.com/profiles/76561198053315696/ Dlaczego Ty: Mam doświadczenie, spodobało mi się to forum (mam zamiar bardziej się zaangażować tzn. UBteam itd.) ludzie na serverze przyciągnęli mnie i postanowiłem złożyć podanie, ponieważ sam widzę po tym co się dzieje na Cod Mod 400 lvl : Mianowicie sam kręciłem 6 demek, bo nie zawsze jest online jakiś admin. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4h Kontakt: Steam *Mikro: Tak Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/%7BNo1%20L1F3%7D%7BOne%20Shot%7D%7BOne%20DeaD%7D/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtyś Napisano 25 Marca 2016 #416284 Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Co tu dużo mówić, adminów zbyt wielu nie ma, a cziterzy nie odpuszczają. Myślę, że przyda się nowy admin, dlatego daję Ci TAK -spełnia wymagania -często na serwerze -lubiany -kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 25 Marca 2016 #416349 Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Ja również jestem na tak: -Aktywny -Doświadczenie ma -Ogarnięty Tylko ogarnij słownictwo, bo czasem tam słyszę przez mikro, czy widzę na czacie, że sypią się wulgaryzmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XeeNooX Napisano 25 Marca 2016 #416375 Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Też jestem na Małe Tak .. Bo: + jesteś aktywny + spełniasz wymagania + często grasz na serwerze + masz doświadczenie Ale: duży ------------ za wykłócanie się i sypanie czasami wulgaryzmami Życzę powodzenia Zdezorientowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAPI NS Napisano 25 Marca 2016 #416443 Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 O ile mnie pamięć nie myli to lubisz się wymądrzać to jest twój duży - ale dam ci TAK ze względu na to że ostatnio Skład Admów nam się rozsypał jak reszta podawała + jesteś aktywny + spełniasz wymagania + często grasz na serwerze + masz doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stay AwaY Napisano 26 Marca 2016 #416659 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Masz moje tak +często na serwerze +wymagania spełnia. +jakieś doświadczenie masz +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flexee Napisano 28 Marca 2016 #417302 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Na TAK. -aktywny -doświadczenie -wiek -w miarę ogarnięty -przyda się, bo nieco skład adminów się zmniejszył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 28 Marca 2016 #417361 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 A ja mimo wszystko muszę dać małe nie, wymaganie spełnione, coś ogarniasz na pewno i doświadczenie masz, ale tak jak myślałem wbiłeś ten czas w troszkę ponad tydzień. Do czego zmierzam? A więc byłem świadkiem nieraz jak nabijałeś czas afkujac na spect, dostawałeś kicka i powracałeś dalej siedząc na spect. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kastek Napisano 30 Marca 2016 Autor #418304 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 " " A ja mimo wszystko muszę dać małe nie, wymaganie spełnione, coś ogarniasz na pewno i doświadczenie masz, ale tak jak myślałem wbiłeś ten czas w troszkę ponad tydzień. Do czego zmierzam? A więc byłem świadkiem nieraz jak nabijałeś czas afkujac na spect, dostawałeś kicka i powracałeś dalej siedząc na spect." Fakt była taka sytuacja ale już pod sam koniec moich 20 h, bo miałem zamiar zakupić VIP jak też zrobiłem i złożyć podanie. Ten czas który spędziłem na spect nie przekroczył 1,5 h z czego po 20h mam już dograne +8h : https://www.gametracker.com/player/%7BNo1%20L1F3%7D%7BOne%20Shot%7D%7BOne%20DeaD%7D/80.72.43.106:27022/ Więc nie widzę powodu do spiny. Pozdrawiam. I czekam na rozpatrzenie podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 30 Marca 2016 #418320 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Jest mało adminów więc myślę, że okres próbny będzie najlepszym rozwiązaniem. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 30 Marca 2016 #418321 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi