N0steR Napisano 29 Sierpnia 2015 #323671 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Nick: N0steR Wiek: 19 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na kilku dużych serwerowniach i bardzo dobrze radziłem sobie w powierzonej mi funkcji. Nie było ze mną żadnych problemów. Znajomość AMXX (W skali 1-10): Myślę że spokojnie 7-8 Staż w CS-sie: 8 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Dlaczego ja? Bo dzięki sporemu doświadczeniu zarówno jak w graniu w CS'a jak i w byciu adminem potrafię dostrzec gdy ktoś używa nielegalnego oprogramowania, łamie regulamin gry i sprawia kłopoty. Dodatkowo jestem bezkonfliktowy więc wszelkie spory i kłótnie staram się roztrzygać jak najlepiej dla obu stron, lecz gdy gracz łamie zasady gry, stosuje adekwatne konsekwencje do czynów petenta, oczywiście zgodnie z regulaminem admina. Wiem, że przydałbym się załodze tego serwera w pilnowaniu porządku. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Wróciłem z Holandii, fakt, że teraz bede miał sporo nauki ale myślę, że 2-3h poświece na sprawdzenie porządku na serwerze Kontakt: Steam: berthi14 Link do GameTracker'a: www.gametracker.com/player/El!te | N0steR/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcio. Napisano 29 Sierpnia 2015 #323706 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Nie wiem co to za nowa moda na podszywanie się pod członków klanu ;x ale mniejsza. Co do podania jestem na Nie, powodem głównym jest to że Cię nie znam i nie mam do Ciebie zaufania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 29 Sierpnia 2015 #323718 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Jestem na tak, - Samą mową widać, że jest to ogarnięty człowiek, który nie stwarza konfliktów, a wręcz przeciwnie, stara się im przeciwdziałać, - Aktywny i zgłasza graczy łamiących regulamin na u@, - Wymagania spełnia więc czemu nie dać mu szansy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haq# Napisano 29 Sierpnia 2015 #323725 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Również jestem na tak Ogarnięty Doświadczenie ma Nie sprawia problemów Co najważniejsze, spełnia wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 29 Sierpnia 2015 #323728 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Jestem na Tak bo i @Tushirek są na Tak. A teraz tak na serio: -aktywny, -zgłasza cziterów, -ogarniętty, -chętny do współpracy. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal. Napisano 29 Sierpnia 2015 #323741 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Na tak. -Takich adminów nam trzeba.. -Ogarniety i bezkonfliktowy. -Widać że do podania się przyłożyłeś,bardzo przekonuje. -doświadczenie Powodzenia kolego! :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jooffry Napisano 29 Sierpnia 2015 #323749 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Tak - wiek - doświadczenie - wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 29 Sierpnia 2015 #323751 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Na Tak Steam Wiek Ogarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Sierpnia 2015 #323908 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Jestem na Tak. Spełnia wymagania, jest ogarnięty i często gra. P.S. Noster jest w klanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Sierpnia 2015 #323912 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Również jestem na tak, można z nim porozmawiać, ma doświadczenie jako admin,a w swoich wypowiedziach zachowuje kulture, co tylko potwierdza, że jest godnym kandydatem na stanowisko admina. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 30 Sierpnia 2015 #324034 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 TAK Kulturka Doświadczenie Ogarnięty Podanie ładnie napisane Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albercik. Napisano 30 Sierpnia 2015 #324044 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Jestem na tak -Aktywny -Ogarnięty -Pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 30 Sierpnia 2015 #324060 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Można dać mu szansę Aktywny Kulturalny Spełnia wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 30 Sierpnia 2015 #324087 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Na TAK + Staż w cs + Doświadczenie + Zgłaszasz na u@ + Kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ExtremePL Napisano 31 Sierpnia 2015 #324209 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Oczywiście na tak. +Kultura +Godzinki +Doświadczenie jest Można dać mu szanse Pomogłem? Zostaw + Ciebie to nie boli a mnie zmotywuje. Znajdziesz mnie na Jail Break'u Zombie Mod oraz CodMod 45k lvl Kontakt: Skype ExtremePL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramBoLubie Napisano 31 Sierpnia 2015 #324310 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Ey ey kolego mało napiszę WIELKIE TAKK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 1 Września 2015 #324651 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Jestem na TAK. +Doświadczenie +Kultura +Często widziany na serwie +Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 1 Września 2015 #324943 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi