pionteczekessa Napisano 27 Sierpnia 2015 #323025 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 http://scr.hu/31n8/mw180- taki błąd otrzymuję przy każdym wejściu na Multi- :mg:.pl. Naprawdę irytujące, że za każdym razem muszę klikać "Zignoruj ostrzeżenie" żeby wejść na stronę. Kiedyś w ftp był wirus z tego co pamiętam, może coś po sobie zostawił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 27 Sierpnia 2015 #323026 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Doda, że tylko na Operze to występuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 27 Sierpnia 2015 #323040 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 http://scr.hu/31n8/mw180- taki błąd otrzymuję przy każdym wejściu na Multi- :mg:.pl. Naprawdę irytujące, że za każdym razem muszę klikać "Zignoruj ostrzeżenie" żeby wejść na stronę. Kiedyś w ftp był wirus z tego co pamiętam, może coś po sobie zostawił? Tak jak kiedyś pisałem jest to chyba błąd Yandexa, któremu zdarza się polskie (i nie tylko polskie) fora/strony oznaczać jako potencjalne zagrożenie. Aczkolwiek u mnie problem występuje tylko na mobilnej operze. Na lapku/PC takiego komunikatu nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atnam Napisano 27 Sierpnia 2015 #322831 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Mam to samo, czy zostanie to naprawione? lub czy da się to jakoś naprawić żeby to nie wyskakiwało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 27 Sierpnia 2015 #323113 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Nie zostanie bo się nie da, oni muszą sami to zdjąć. Szukajka na forum nie boli, były chyba takie 3 tematy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 27 Sierpnia 2015 #323114 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi