.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 25 Sierpnia 2015 #322048 Udost臋pnij Napisano 25 Sierpnia 2015 1.聽Imi臋: Mateusz 2.聽Kontakt: steam聽 3.聽Lokalizacja: Rzesz贸w聽 4.聽Czas kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum聽(oko艂o): 2 do 3 h聽 5.聽Posty聽(min.650 sensownych): 聽troszk臋 brakuj臋. ;( 6.聽Co chcia艂by艣 zrobi膰 na Forum聽(uzasadnienie): Chcia艂bym usprawni膰 dzia艂anie forum, usuwa膰 nie potrzebne tematy. Oraz pomaga膰 nowym cz艂onkom w zapoznaniu si臋 z naszym forum, i pokierowanie ich do od odpowiednich dzia艂贸w.聽 7.聽Dzia艂 kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum Na sam pocz膮tek co艣 prostego, 偶eby si臋 wdr膮偶y膰.聽 8.聽Posiadanie umiej臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi: Dobre, do czasu jak kto艣 mnie nie zdenerwuj臋.聽 9.聽Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci: Systematyczno艣膰 jest, cierpliwo艣膰 zale偶y od sytuacji.聽 10.聽Ilo艣膰 otrzymanych ostrze偶e艅 w przesz艂o艣ci: Mam jedno , ale je nie da si臋 usun膮膰, poniewa偶 by艂o ono dane przed zmian膮 na forum. 11.聽Co艣 o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]: Witam. Mam na imi臋 Mateusz i mam 23 lata, po chodz臋 z ma艂ego miasteczka Jas艂a kt贸re znajduj膮 si臋 na Podkarpaciu. Na co dzie艅 pracuj臋 , oraz sp臋dzam du偶o czasu z dziewczyn膮. Z MH jestem zwi膮zany ju偶 do艣膰 d艂ugo, poniewa偶 pami臋tam pocz膮tki powstawania tej sieci. Nieliczne osoby mnie jeszcze pami臋taj膮, i to mi wystarcza. Nie prowadz臋 jaki艣 licznych znajomo艣ci tutaj, poniewa偶 rotacj膮 lud藕mi na tej sieci jest bardzo du偶a. Grywam na serwerach typu, cod 200, dd2 dm, czasem zdarzaj膮 si臋 inne. Mia艂em ju偶 na tej stanowisko @, oraz by艂em cz艂onkiem UBT. Mam nadziej臋 偶e dostan臋 szans臋 , chce pom贸c dlatego je艣li moje podanie nie zostanie zaakceptowane , to do nikogo nie b臋d臋 mia艂 pretensji . Pozdrawiam. 12.聽Do艣wiadczenie聽(czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?): Tak. A stanowisko wymieni艂em wy偶ej聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 25 Sierpnia 2015 #322089 Udost臋pnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Jestem na Nie. Masz troche post贸w, ale nie widz臋 Ci臋 na forum. Praktycznie zerowa aktywno艣膰. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
BuKa Napisano 25 Sierpnia 2015 #322141 Udost臋pnij Napisano 25 Sierpnia 2015 R贸wnie偶 jestem na nie 聽 - nie widuje cie na forum i og贸lnie Ci臋 nie kojarz臋 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Kristo Napisano 25 Sierpnia 2015 #322172 Udost臋pnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Na NIE 聽 聽 聽 - Zerowa aktywno艣膰 na forum. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
MartyN Napisano 25 Sierpnia 2015 #322196 Udost臋pnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Na Nie 聽 -wogule Ci臋 na forum nie widzia艂em 聽 To tyle nie wiem czy jeste艣 pomocny czy nie bo na forum Ci臋 wogule niema Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 25 Sierpnia 2015 #322220 Udost臋pnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Nie聽 聽 Ma艂a aktywno艣膰 na forum ,nikt Cie nie zna聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 25 Sierpnia 2015 #322233 Udost臋pnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Sniper, kiedy艣 by艂e艣 do艣膰 aktywnym u偶ytkownikiem i naczelnym spamerem (w dobrym tego s艂owa znaczeniu, tzn. interesowa艂e艣 si臋 serwerem) je偶eli chodzi o cod 200. 聽 Nie mniej jednak Twoja aktywno艣膰 drastycznie spad艂a przez co musz臋 da膰 nie. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 25 Sierpnia 2015 #322242 Udost臋pnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Z tego, co s艂ysza艂em, by艂e艣 aktywnym gracze (wspomnia艂 o tym Evo) Jednak nie widzia艂em ci臋 teraz przez d艂u偶szy czas, z tego te偶 powodu jestem na nie. 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 25 Sierpnia 2015 #322246 Udost臋pnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Z tego co pamietam admin cod 200 i ubt? Ale aktywnosc spadla od ostatnuego razu na nie Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽HardeQ Napisano 25 Sierpnia 2015 #322273 Udost臋pnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Ka偶dy powtarza po ka偶dym m膮dro艣ci. 聽 Ja jestem na tak, ka偶dy kto by艂 tu dwa lata temu zna snajpera i wie, 偶e jak wkracza do akcji to pokazuje wszystkie najwa偶niejsze na tym stanowisku cechy. 聽 Dodatkowo ta aktywno艣膰 niewiele znaczy, za ka偶dym razem gdy snajper obejmowa艂 funkcj臋 to ta skaka艂a kilka razy. 聽 聽 聽 Ps. Gdyby mia艂 w planach by膰 "ma艂o aktywny" to by nie sk艂ada艂 podania. 聽 Pozdrawiam. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 26 Sierpnia 2015 #322666 Udost臋pnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Rok temu by艂em H@ i chcia艂bym nim by膰 ponownie. Przez miesi膮c nie logowa艂em si臋 na forum, ale mam ochot臋 zosta膰 moderatorem. Dwa lata temu zosta艂em opiekunem ODD2 i chc臋 nim zosta膰 po raz kolejny. Moja aktywno艣膰 by艂a i jest zerowa, ale mam zamiar to zmieni膰, gdy dostan臋 rang臋. 聽 聽 聽 Jestem na nie. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 26 Sierpnia 2015 #322685 Udost臋pnij Napisano 26 Sierpnia 2015 聽 聽 聽 Mam na imi臋 Mateusz i mam 23 lata, po chodz臋 z ma艂ego miasteczka Jas艂a kt贸re znajduj膮 si臋 na Podkarpaciu. A ja na imi臋 mam Patryk i mam 21 lat, POCHODZ臉 z ma艂ego miasteczka z okolic Szczecina. 聽 Jestem na nie, pewnie przez dzisiejsz膮 pogod臋. 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Atnam Napisano 26 Sierpnia 2015 #322716 Udost臋pnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Na nie nie ma o czym rozmawia膰 poniewa偶 nigdy cie nie widzia艂em na forum.. 聽 聽 Nie znam cie i tak jak wy偶ej powiedzieli zerowa aktywno艣膰 聽 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 26 Sierpnia 2015 #322733 Udost臋pnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Na nie, 聽 - S艂aba aktywno艣膰 na forum, niby masz te 500 post贸w ale mimo to nie widzia艂em 偶adnego postu z twojej strony. 聽 - Moderator powinien mie膰 proprawn膮 polszczyzn臋 i te inne w palcu, jak to jest napisane? Bardzo dobr膮, a s膮dz膮c po "po chodze" wida膰 jaki masz stosunek do tego 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 26 Sierpnia 2015 #322813 Udost臋pnij Napisano 26 Sierpnia 2015 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. 聽 Uzasadnienie: 聽 Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi