ArmiaAka Napisano 24 Sierpnia 2015 #320299 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Nick: <>PatryK<>AkA<>ArmiAWiek: 19Doświadczenie (w byciu adminem): Duże byłem już nie raz adminem na tego typu serwach.Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/10Staż w CS-sie: 2-3lataSteam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Myśle, że się przydam na serwerze jest dość dużo cziterów a mało aktywnych Adminów. Jestem miłym i aktywnym graczem na serwerze gram często zazwyczaj rano i wieczorem a własnie w tedy jest masa cziterów. Zauważyłem też, że większość cziterów poznała nicki adminów i wbija na Aim WH SH tylko gdy nie ma adminów. Sugeruję też aby dawać admina tylko ludziom ze Steam'em i adma dać na SID by admin wrazie potrzeby mógł zmienic NICK Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-5h Kontakt: steam / TS3 Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/%3C%3EPatryK%3C%3EAkA%3C%3EArmiA/80.72.40.110:27027/ DI@BELEK Sorka ale ja nie licze NS'ów -.- bo to boty (Nie chce tu nikogo obrażać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OGI Napisano 24 Sierpnia 2015 #320298 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 jestem na tak +wiek +zgłasza na u@ + Steam + godzinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DI@BELEK Napisano 24 Sierpnia 2015 #320033 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Armia, jestem na tak. - Steam - Wiek - Doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodi Napisano 24 Sierpnia 2015 #321571 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Na Tak +Aktywny +Mikrofon +Duch pracy admina +Kultura +Ogarnięty +Zgłasza na u@ jak i na steam +Pomocny +Staż +Długo już z nami jest +Godzinki +Gt. Nic tylko brać na admina powodzenia apropo DI@ABEŁEK adminów nie ma już tak dużo ostatnio 3 łącznie zemną zrezygnowało a nie gadaj że zawsze są admini bo nie raz wejdę nawet po południu i jest ich brak a wiem że patryk często gra i jest bardzo pozytywnie nastawionym graczem więc proponuje tobie Galaxy przyjąć go choć by na okres 14 dni stawiam że będziecie z niego zadowoleni moje słowo i mam nadzieje że patryk mnie nie zawiedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KsOgAmEr22 Napisano 24 Sierpnia 2015 #321591 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Na TAK + wiek + aktywność + doświadczenie + steam + GT + dosyć długo grasz Jako były admin pozdrawiam i życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 24 Sierpnia 2015 #321632 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Również na TAK + wiek + GT + steam + aktywny na serwerze + zgłaszasz + doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 24 Sierpnia 2015 #321795 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Na TAK wiek steam aktywny na serwerze zgłaszasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KieGoWhoYeah Napisano 24 Sierpnia 2015 #321837 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Ja tez na Tak + doświadczenie + steam + GT +Pomocny +Staż +Długo już jest z MH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 25 Sierpnia 2015 #322084 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi