ProKoks^666 Napisano 23 Sierpnia 2015 #321497 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 23 hours , 54 minutes and 40 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : ProKoks^666 [AMXBans] Reason : ' Popracuj na Kultura ty sie chyba zapominasz Kultura ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1141609340 ' [AMXBans] Your IP : ' 109.90.232 Admin: GonzoProsto Uzasadnienie: Grałem sobie spokojnie na serwerze a nagle weszli jakieś dzieci i mówiłem Adminowi żeby ich sprawdził bo grali na czitach aim wh i sh + mikro + 16 w końcu się zdenerwowałem i zacząłem przeklinać i dostałem bana że zwróciłem mu uwagę , jeśli tak będzie traktować graczy to zacznie grać tu mniej osób. Pozdroo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 23 Sierpnia 2015 #321518 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Admin Gonzo proszony o wypowiedź. Ma na to 24 h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gonzo PROSTO. Napisano 24 Sierpnia 2015 #321640 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Witam Cie ProKoks^666 dostałeś Bana na Dzień taki był w menu wybrałem Takiego długiego Bana bo doszły mnie słuchy że wyklinasz na serwerze Osoby wszedłem na serwer i sam słyszałem że Obrażałeś Graczy i Zarazem Mnie jak Zauważyłeś że dostałeś Bana.Słów nie będę wymieniał, Mam na to Świadka ADMINA B.O.S.M.A.N i graczy grających na serwerze Nie mogłem dać ci na Godzine czy 3 bo to co wyprawiałeś na Serwerze Przekraczało Wszelkie Granice Obrazileś Graczy Obraziłeś Admina czyli mnie + Kulturka leci za to więc 24h Ban Wystarczający szkoda było mi Dawać ci Bana na Tydzień bo tak jest w menu Dzień potem Tydzień może jak byś Trafił na innego Admina może by tak sie stało. oto Dowody http://speedy.sh/4zGKm/ProKoks-666.zip(SSY + Demko) 8 minuta 19 sekunda - grozi graczowi OKTUS czy chcę Bana 8 minuta 43 sekunda - Wyzywa Gracza 9 minuta 00 sekund - Admin B.O.S.M.A.N zwraca kulture 10 minuta 25 sekunda - Wchodzi Admin Gonzo PROSTO. na serwer i Słyszy jak Gracz ProKoks^666 Obraża graczy 11 minuta 42 sekunda - Gracz ProKoks^666 Zostaje Zbanowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 24 Sierpnia 2015 #321642 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 A jakieś dowody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
power_rush Napisano 24 Sierpnia 2015 #321668 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 właśnie jestem po rozmowie z graczami i adminem B.O.S.M.A.N który oczywiście się wypowie co do tematu , koleś wyzywał praktycznie wszystkich graczy i adminów ,a takie zachowanie jest nie dopuszczalne i ban w pełni zasłużony dla mnie dowody wystarczające Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t.r.u.t.e.n Napisano 24 Sierpnia 2015 #321675 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Rozmawiałem z OPSerwera power_rush na ten temat i Mojej Strony Tyle że też widziałem na własne oczy to co się stało byłem razem z Adminem Gonzo PROSTO. na serwerze i też nie dowierzałem co sie dzieje posłuchaliśmy co tam gadał ProKoks^666 Poświadczam że Obrażał Kompletnie Graczy i Admina Gonzo i Admin Gonzo PROSTO. Prawidłowo go Zbanował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 24 Sierpnia 2015 #321677 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Gadanie gadaniem. Dalej czekam na dowody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emenem Napisano 24 Sierpnia 2015 #321725 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Byłem krótka chwile przed tym jak dostales bana i widziałem jaka to byla "kulutura" z mojej strony to Gonzo dobrze zrobil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
power_rush Napisano 24 Sierpnia 2015 #321761 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 24 Sierpnia 2015 #321784 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Co to za zymykanie tematu bez dowodu ? Jakieś jaja ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 24 Sierpnia 2015 #321827 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Temat zamkniety o tak ? a decyzja czemu itp. ? to są jakieś jaja . Otwieram aby w razie co gdyż mam mało czasu inny członek UBT wywnioskował do końca bana . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi