kox kox kox Napisano 24 Marca 2016 #415953 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Wzór skargi (data i godzina): 20:15 Nick admina/gracza, który zawinił:malowany czlowiek Dowody:http://d1.hltv.org.pl/srv23580/HLTV-1603241953-de_alexandra.dem.zip Świadkowie:hltv Uzasadnienie:gralem na de_alexandria i dostalem bana za skan 7 sec a nawet niogo nie zeskanowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 24 Marca 2016 #415957 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Wzór? Dowody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kox kox kox Napisano 24 Marca 2016 Autor #415958 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 HLTV to jest dowod a nie mam dostepu do hltv serwera codmod 200 :> tylko admini czy tam ktos ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 24 Marca 2016 #415965 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 HLTV to jest dowod a nie mam dostepu do hltv serwera codmod 200 :> tylko admini czy tam ktos ma Masz dostep do hltv po zmianie mapy mozesz sobie pobrac demo ... Masz link http://d1.hltv.org.pl/23580 EDIT: Obejrzałem demo z hltv i na nim nie widac żeby kox skanował, pozostaje pytanie czy @@Malowany Człowiek ma jakis dowód? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 24 Marca 2016 #415967 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 @@Malowany Człowiek, masz demko? Przypominam, że to jest świeży admin i jest na standardowym okresie próbnym przez dwa tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kox kox kox Napisano 24 Marca 2016 Autor #415973 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 http://d1.hltv.org.pl/srv23580/HLTV-1603241953-de_alexandra.dem.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 24 Marca 2016 #415974 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Jak można mieć dowód na skan przed czasem. Zastanowcie się. Stawiam na pomyłkę admina, ale to już sam wyjaśni. @@Mart_Verum to zaczynamy robic ssy graczom i sobie. Hltv to juz za malo? Niebawem ss´y calego serwera przy źle postawionym sg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Marca 2016 #415977 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Można mieć dowód uwierz mi Obejrzałem demko i żadnego skanu nie widziałem. Gracz przeszedł troszke w lewo http://www44.zippyshare.com/v/lKlIZG0m/file.html, po czym zaczal strzelac z awp w graczy http://www4.zippyshare.com/v/E7HOjU7b/file.htmlza to admin dał bana za skan. Ban niesłuszny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 24 Marca 2016 #415978 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Nie musisz nikogo zabić jak skanujesz ale dmg odbierasz i za to pewnie dostałeś bana a tak często robią gracze i nie będzie admin robił za każdym razem ssa widzi kto skanuje przed czasem moim zdaniem nie ma co tego rozdrapywać ban już dawno miną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Marca 2016 #415980 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 @0mI chodzi o to ze nikogo nie skanował, przez cała mapke chodził albo w lewą strone albo w prawą i nigdy nie strzelał przez brame. @kox kox kox nie rozwijaj sie bo za sg dostałeś slusznego bana, ale nie o tym temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kox kox kox Napisano 24 Marca 2016 Autor #415983 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 No wlasnie :> juz dzisiaj dostalem bana za zle sg tak samo a bylo dobrze :> w niczym nie przeszkadzalo ani w hostach ani w podlozeniu bomby :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 24 Marca 2016 #415986 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Może od razu składajcie skargi za to, że ktoś nie opuścił deski w toalecie. Po poprzednich postach wnioskuję, że gracz po prostu ma problemy w życiu i chce się wyżyć na trzecich osobach, których nie zna. Ta skarga to po prostu żenada, nie jest na miejscu. Bana dostałeś? Masz wiele innych zajęć, możesz pokopać piłkę, czytać książki, pójść na spacer czy nawet do kościoła. Do zamknięcia, moim zdaniem ŻENADA. http://prntscr.com/ajjn0y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malowany Człowiek Napisano 24 Marca 2016 #415990 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Dostawałem info na u@ o osobach skanujących przed 7s. Po zrespieniu zobaczyłem, że kox zabił w 2:25 a był na liście skarg więc dostał bana, niestety nie zdążyłem zrobić ss'a. Po obejrzeniu demka potwierdzam, że strzał padł w 2:25 ale przez drugą bramę, więc trochę faktycznie mój błąd, bo powinienem zobaczyć to na spekcie a z góry założyłem, że nie jest w stanie zdążyć zabić kogoś biegnąc na któryś z bs'ów. Wybacz kox, masz za to u mnie 3 kostki czekolady mlecznej Wedel w ramach przeprosin Jakby co, to się jeszcze potargujemy. A w związku z podobnymi sytuacjami, to ss admina będącego w grze z potwierdzeniem, że ktoś zabił na objętych 7s mapach nic nie daje, bo jak widać przy nabitej kondycji można obiec część mapy i oddać strzał już nie bezpośrednio na respa. I tu moje pytanie: czy potwierdzeniem skanu przed 7s ma być w takim razie tylko demko i ss ze specta, czy ss ze steam także jest uwzględniany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 24 Marca 2016 #415991 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Nie mogę się powstrzymać... Trzeba bylo sie odwolac. Ban byl ode mnie i byl sluszny. Mapka: cs_italy2, cs -> wyprowadzanie hostow, a nie podkladanie paki i tak, nie dalo sie ich uratowac. To nie jest temat tego bana, wiec po co go w ogole przytaczasz? Słuchaj kox, nie stosujesz się do regulaminu co widać po Twoim bansie, a wymagasz go od innych? Kpina. Ja bym temat po prostu zamknął no ale jak Malowany jest na okresie próbnym to zobaczmy co ma do powiedzenia... edit: Multi-Konto na forum? nie ładnie, nie ładnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 24 Marca 2016 #415994 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Sorka ze nastepny post ale wlaśnie przed chwila mapa de_dast2002 i kox znow skanował mial pecha bo zabil mnie wiec prosze o nie karanie malowanego bo to juz nie pierwsze skanowanie tego graca a koxowi bana przedlużyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 24 Marca 2016 #415995 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Ja jestem za zamknięciem tego tematu, gdyż on nie przestrzega notorycznie regulaminu. Kolega kox przed chwilą dostał kolejnego bana za skan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 24 Marca 2016 #415996 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Podsumowując ten potok spamu... Ban był niestety niesłuszny. @@Malowany Człowiek jest na okresie próbnym, więc ma na tym etapie prawo do pomyłki. Wyjaśniliśmy tę sprawę na steam, adminowi zostały udzielone wskazówki na przyszłość, więc zamykam ten temat. Skoro @@kox kox kox dostał kolejnego bana, to najwyżej się odwoła. Albo i nie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 24 Marca 2016 #415997 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 @kox kox kox oraz multi-konta, dziękujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 24 Marca 2016 #415998 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 24 Marca 2016 #415999 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi