NeQ Napisano 22 Sierpnia 2015 #321179 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 1. Nick na TS3:NeQ 2. Wiek:18(Już więcej ale wolę trzymać się tej liczby) 3. Doświadczenie:Trochę ogarniam ale pewnie będzie się trzeba nauczyć tego i owego(nie będzie z tym problemu Croxiu czy Anteres pewnie mi pomogą ) 4. Mikro (obowiązkowe):TAK 5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3:hmm od 6-8h można mnie spotkać na kanałach Croxia,Andoya,Wandiego lub publicznych(to już rzadziej) 6. Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie):Doświadczeniem nie mogę się pochwalić jeżeli chodzi o moją osobę,jestem pozytywny lubię się pośmiać jeżeli jest na to czas,jednak gdy trzeba działać stanowczo hmmm "styrać" kogoś bo źle się zachowuje robię to natychmiast Staram się już teraz pomagać w sprawach serwerowych na ts gdy nie mogę zrobić czegoś sam piszę tu i tam np. ktoś chciał kanał napisałem do Malu że ktoś takowego potrzebuje 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Przede wszystkim mam zamiar pilnować tego co już jest na ts żeby się nie rozpadło,kto wie może wymyśle coś co przyjmie się na naszym TS'ie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 22 Sierpnia 2015 #321193 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 TAK Bardzo często na ts ,ogar ,mózg ,wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 23 Sierpnia 2015 #321247 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 To jest drugie podanie, w którym jestem w stanie dać tak. Ogarnięty, pomocny, da soboe radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 23 Sierpnia 2015 #321375 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Jestem na TAK. Często na ts, aktywny, pomocny więc wydaję mi się, że na pewno sobie poradzi. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 23 Sierpnia 2015 #321477 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Jestem na tak, owy pan jest często dostępny na tsie i na pewno nie będzie problemu z jego poduczeniem, przez któregoś doświadczonego admina ts'a Wymagania są spełnione, chłopak jest wygadany i da się z nim o wszystkim pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atnam Napisano 23 Sierpnia 2015 #321481 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Oczywiście że na TAK dobra mordka Ogarnie i wiele razy spotkałem na TS3 Nada się!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salutek Napisano 23 Sierpnia 2015 #321517 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Jasne że tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodi Napisano 24 Sierpnia 2015 #320314 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Jasne że tak Na przyszłość jak już się wypowiadasz to nie pisz bez sensu..... Na TAK +Wiek +Aktywny +Kultura +Ogarnięty +Wymagania Spełnia +Pomocny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szprej Napisano 24 Sierpnia 2015 #320297 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Tak. + aktywny + widać ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 24 Sierpnia 2015 #321756 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi