Ganja Mafia1992 Napisano 22 Sierpnia 2015 #321116 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Witajcie. Chciałbym zaprezentować pierwszy mój wywiad z bardzo lubianym, jak i wesołym adminem serwera CoD MoD 45K czyli DI@BELEK. Zapraszam do czytania. Kali: Witaj DI@BELEK DI@BELEK: Cześć Kali.\ Kali: Przedstaw nam się. Jak masz na imię, skąd jesteś, ile masz lat? DI@BELEK: Nazywam się Mateusz, mam piętnaście lat (5 września kończę 16). Pochodzę z Ciechocinka. Kali: Opowiedz nam coś o swojej miejscowości, gdzie się znajduje, gdzie byś nas zabrał w ciekawe miejsca? DI@BELEK: Hmm, Ciechocinek to miasto bardzo ładne, najlepsze miejsce w moim mieście to Tężnie solankowe, oraz największy basen solankowy w Europie. Jest dużo fajnych rzeczy do zwiedzenia. Kali: Opowiedz nam jakie są twoje zainteresowania? DI@BELEK: Interesuję się Informatyką oraz Gastronomią, lubię sobie pogotować, ale też pograć. Kali: Uczysz się, pracujesz, a może studiujesz? DI@BELEK: Uczę się, w tym roku idę dopiero do trzeciej klasy gimnazjum, więc jestem młodziutki jeszcze. Kali: O proszę. Opowiedz nam jak poszło ci w tym zawodzie? Dlaczego zaciekawił cię właśnie ten zawód? DI@BELEK: Zawsze chciałem być kucharzem po dziadku, lecz zastanowię się jeszcze czy pójdę do szkoły, jako Informatyk czy Kucharz. Kali: Masz dziewczynę? ( Jeżeli nie masz nie odpowiadaj na te 4 pytania ) DI@BELEK: No udało się, trzy lata się starałem o jej względy. Kali: Powiesz nam jak ma na imię? Opowiedz nam coś o niej? DI@BELEK: Na imię ma Justyna, nie wiem czy mam, co o niej opowiedzieć, ale wiem, że jest uzależniona od Tokio Hotel. Kali: Długo jesteście już w związku? DI@BELEK: 5 września styknie rok. Kali: Jak się układa wam się w związku? Sądzisz, że jest to ta dziewczyna już na całe życie? DI@BELEK: Myślę, że dobrowolnie bym się nie rozstał z moją dziewczyną, i wiem, że jest na całe życie. Kali: Macie już jakieś wspólne plany na przyszłość? DI@BELEK: Na razie nie mamy większych planów. Kali: Zdradzisz nam czytelnikom, jakie jest twoje największe marzenie, które chciałbyś spełnić? A może już się spełniło? DI@BELEK: Moim marzeniem mieć dziecko, zdobyć dobrą prace. Kali: Życzę wam powodzenia by wam się udało. Nasi czytelnicy się ciekawi, jaki jesteś w rzeczywistości. Zdradzisz nam swój charakter? DI@BELEK: Jestem człowiekiem spokojnym z charakterem, lecz nieraz mogę się wkurzyć. Kali: Masz jakieś rodzeństwo czy jesteś jedynakiem? DI@BELEK: Ohh! Mam dwie siostry i brata: Pierwsza siostra ma 30lat, druga 10 a mój brat ma 24. Kali: Jeżeli można spytać. Powiedz nam, co najbardziej deneruwje Cię u kobiet? DI@BELEK: Denerwuje mnie ciągle marudzenie typu: ,,Nie mam w co sie ubrać, brzydko wyglądam". Kali: Czas przejść już trochę do trudniejszych pytań. Powiedz nam jak trafiłeś na Multi-Head? DI@BELEK: Szukałem serwera żeby sobie pograć, trafiłem na multi-head, zarejestrowałem się na forum i jakoś poszło. Kali: Skąd wziął się pomysł na taki nick? DI@BELEK: Kiedyś na spacerze, moja dziewczyna nazwała mnie Diabełkiem, i jakoś tak do tego się przyzwyczaiłem. Kali: Zauważyłem, że jesteś adminem COD 45K.Co skłoniło cię do podania właśnie na tym serwerze a nie na innym COD MOD? DiI@BELEK: Trafiłem na ten serwer, jako pierwszy z moich serwerów na tej serwerowni, i serwer mi się spodobał i gram oraz adminuję. Kali: Opowiedz nam jak zaczęła się w ogóle twoja przygoda z grą Counter Strike 1.6? Kiedy to się tak na prawdę zaczęło? DI@BELEK: W cs'a pierwszy raz zagrałem jak chodziłem do 4 klasy podstawówki u kolegi na urodzinach. Kali: Co myślisz o awansie Angeliki na właściciela sieci MH? DI@BELEK: Jestem za! Osoba zaufana, na pewno da sobie rade. Kali: Admina na CoD'ie masz, a chciałbyś oprócz tego jeszcze coś osiągnąć? DI@BELEK: Chciałbym zająć miejsce UBTeam ale to z czasem. Kali: Według ciebie, kto jest taką najbardziej pomocną osobę? DI@BELEK: Croxiu oraz Galaxy. Kali: Chce zadać tobie pytanie, które może cię trochę zaskoczyć. To pytanie zadaje często w wywiadach, więc nie przestrasz się. Jeżeli miałbyś szansę wykazania się, jako właściciel sieci, co byś zmienił na Multi-Head? DI@BELEK: Trudne pytanie, lecz myślę, że nie zmieniłbym nic, bo wszystko moim zdaniem jest w porządku, parę zmian z forum by było, może z serwerem parę. Kali: Jesteś długo już z nami na sieci. Powiedz nam jak zrobiło dla ciebie wrażenie sieć po reaktywacji forum? Jaki wygląd jest lepszy ten, co jest obecnie czy lepiej wolałbyś poprzedni wystrój sieci? DI@BELEK: Mi lepiej pasuje aktualny. Kali: Na sieci mamy 23 serwery, czy według Ciebie brakuje tutaj jakiś serwer, który by przyciągnął jeszcze więcej graczy, czy jednak lepiej już żadnego nie trzeba dodawać? DI@BELEK: Dodałbym DiabloMod, HS/AIM. Kali: Jakbyś zareagował, gdyby H@ zaproponował by Ci awans na opiekuna CoD MoD 45K? DI@BELEK: Na pewno był bym pozytywnie zaskoczony i na pewno przyjął bym ofertę lecz Galaxy to dobry opiekun i szybko się to nie zmieni. Kali: Jest coś, co zmieniłbyś na serwerze? DI@BELEK: Dodałbym nowe roundsound oraz nowe mapy, ale już wszystko jest w skrzynce Galaxy'ego. Kali: Powróćmy już do takich spokojnych luźnych pytań. Jak spędzasz wakacje? DI@BELEK: W pierwszy dzień wakacji złamałem place u prawej nogi, więc nie mogę nic robić i siedzę w domu. Kali: Brunetki czy blondynki? DI@BELEK: Patrzę na charakter nie na wygląd. Kali: Każdy z nas lubi posłuchać dobrej muzyki, masz takie swoje utwory, które byś polecił nam tutaj na sieci? DI@BELEK: Dubstep oraz Rap/Pop Kali: Palisz? DI@BELEK: Nie, lecz zapaliłem na 17 urodzinach kolegi. Kali: Imprezy w klubach czy własne domówki? DI@BELEK: Oczywiście, że Kluby. Kali: Jakie gatunki filmy polecasz? DI@BELEK: Komedia, dramat oraz Horror Kali: Masz prawo jazdy? DI@BELEK: Niestety nie, lecz wyrobie na 18. Kali: Wypad na grzyby czy na ryby? DI@BELEK: Na ryby. Kali: Pepsi czy Coca Cola? DI@BELEK: Pepsi Kali: Jak myślisz, kto wygra mecz 4 września Polska czy Niemcy? DI@BELEK: Jestem patriotą, więc liczę, że wygra Polska. Kali: Co sądzisz o grupie eliminacyjnej Polaków do Mistrzostw Świata 2018 w Rosji? DI@BELEK: Nie wypowiadam się, bo nie wiem. Kali: Jaki jest twój ulubiony piłkarz? DI@BELEK: Lubię Emmanuel'a Olisadebe Kali: Jaki jest twój ulubiony klub piłkarski? DI@BELEK: Bez komentarza. Kali: Wyjazd w góry czy nad morze? DI@BELEK: Nad morze. Kali: Dokończ zdania. Najbardziej lubię. ... DI@BELEK: ...Wypady z kolegami na imprezę. Kali: Najbardziej lubię zjeść... DI@BELEK: ... Pizzę. Kali: Lubię wypić sobie... DI@BELEK: ... Zimnego wojaka Kali: Największym botem na MH jest... DI@BELEK: ... Kali ^.^ Kali: W weekend wybiorę się..... DI@BELEK: ... Do klubu na imprezę. Kali: Kocham... DI@BELEK: ... Moją dziewczynę Justynę. Kali: Bardzo uwielbiam... DI@BELEK: ... Ciechocinek Kali: Podaj nam 2 suchary, które Cię najbardziej rozbawiły? DI@BELEK: Po co blondynka kupuje bilety na mecz legi? - Bo chce autograf od spejsona.. (Nie mam nic do blondynek) Das Auto? - Nie dam. - Skoda. Kali: Dziękuję tobie, że dałeś się namówić na wywiad. Dużo się o tobie dowiedzieliśmy. Teraz jest twój czas abyś mógł kogoś pozdrowić. DI@BELEK: Szkoda, że to już koniec, ale cóż: Pozdrawiam Justynę, oraz całą społeczność Multi-Head. Kali: Dorzucam się do tych pozdrowień. Chciałbym pozdrowić również nowych członków UBT, adminów jak i nowego Super Admina Evo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DI@BELEK Napisano 22 Sierpnia 2015 #321117 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Hahah! Nie no fajnie wyszło. Jak na pierwszy wywiad wyszło naprawde dobrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 22 Sierpnia 2015 #321127 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Ciekawy wywiad, można się dużo dowiedzieć Leci plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejczu Napisano 22 Sierpnia 2015 #321132 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Fajnie Ci to wyszło. Dużo informacji + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 22 Sierpnia 2015 #321134 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Kali: Jak byś zareagował, gdyby H@ zaproponował by Ci awans na opiekuna CoD MoD 45K? Jakbyś* . Także zauważyłam malutko błędów interpunkcyjnych, ale nie szkodzi. Pamiętaj, że trening czyni mistrza. Ogólnie jesteś nową osobą w redakcji, więc jak na początek uwierz, że jest super. Wywiadzik :Thumbs-Up: - nowe pytania, dobre odpowiedzi. Mam nadzieję, że dzięki Tobie redakcja znów zacznie tętnić życiem. Oczywiście + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyllwekcyms Napisano 22 Sierpnia 2015 #321135 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Bardzo mnie ten wywiad zaciekawil dobra robota Leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 22 Sierpnia 2015 Autor #321138 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Jakbyś* . Także zauważyłam malutko błędów interpunkcyjnych, ale nie szkodzi. Pamiętaj, że trening czyni mistrza. Ogólnie jesteś nową osobą w redakcji, więc jak na początek uwierz, że jest super. Wywiadzik :Thumbs-Up: - nowe pytania, dobre odpowiedzi. Mam nadzieję, że dzięki Tobie redakcja znów zacznie tętnić życiem. Oczywiście + Wybacz, że nie zauważyłem tak strasznego błędu. Już mam zamiar go poprawić. Interpukcji wątpie, że są bo przed dodaniem wywiadu sprawdzałem tekst 4 razy i widać, właśnie z tym błędem co zaznaczyłaś, że na niego nie spojrzałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 22 Sierpnia 2015 Premium #321144 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Rób odstępy od pytań bo się zlewa Na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 22 Sierpnia 2015 #321163 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Wywiadzik wyszedł Ci dobry. Oby tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartyN Napisano 22 Sierpnia 2015 #321169 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Fajnie się czytalo spoko wywiad leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 23 Sierpnia 2015 Premium Inwestor Support Admin VIP #321291 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Niezle wyszlo oby tak dalej rob wiecej wywiadow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartyN Napisano 23 Sierpnia 2015 #321369 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Ciekawy wywiad,ale moim zdaniem nie musiales za każdym razem pisać przed pytaniem i odpowiedzią nicki wasze . Mnie takie coś nie przekonuje . Wolałbym abyś pisał bez tych nicków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 23 Sierpnia 2015 Autor #321385 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Nie ma sprawy. Pierwszy wywiad zawsze musi być zaznaczony kto pisał . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 23 Sierpnia 2015 #321429 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Parę błędów stylistycznych i czasami przedobrzasz z przecinkami. Dodatkowo pytania typu "... czy ..." oraz "Gdybym wygrał 100000zł to zrobiłbym..." odpuść sobie naprawdę. Takie pytania nie pasują do wywiadów. Poza tym jest spoko, zostawiam + za wkład w stworzenie wywiadu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 24 Sierpnia 2015 #321540 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Widać już progres jeżeli porównywałoby się ten wywiad z tym 1 z podania. Nie obyło się bez błędu ale zasługujesz na +, oby taki progres był zanotowany z wywiadu na wywiad. Tylko mała prośbą, nie dociskaj do wywiadów pytań z czy, czy co byś zrobił gdyby (tak jak mówił Sky's). To jest zdecydowanie niepotrzebne, takie pytania możesz dawać np. przy szybkiej serii pytań jak w "Multi-headowe weszło z butami". Ale generalnie fajnie to wygląda. I dziękuję za pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 24 Sierpnia 2015 #321698 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Ciekawy wywiad Dobra robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi