Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2015 #320720 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Gram sobie wszystko okey lece sobie zabic ostatniego a tu kick przed minuta za cele przed minuta rozumiecie ... dobra jakos to znioslem ale ze mnie wywalil za to ze rakiete mu walnalem prawidlowo i go zabilo dal mi bana na 30 min za 2:07 kurwa zabierzcie mu to ... uwziął sie jebany na mnie ! bo co bo jest cieniasem cisnietym przez wszystkich ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heisenberg Napisano 21 Sierpnia 2015 #320723 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Nagroda dla pana wyzej powinna poleciec za destruktywne zachowanie i obrazę dobrego imienia administracji. Ja znam te Wasze 'w dobrym czasie' rakiety, wszyscy walicie je kiedy chcecie. Skoro kicknal Cie za cele to widocznie miał powod, jest to serwer na którym cele mapy sie wykonuje. Jest szansa ze kicknal Cie w następnej rundzie za rundę poprzednia bo np nie mogl znalezc nicku w konsoli, sam tak czasem miałem. Dodatkowo jest to wydaje mi sie zły dział na taki temat. Nie mniej jednak powinien sie tu wypowiedzieć ktos wyższy ode mnie ranga, oraz sam oskarżony bo jak łatwo zauważyć, ja nie mam żadnej rangi. #edit ponadto nie masz żadnych na to dowodów, a tu by kogos pogrążyć/zbanować/odbanowac od zawsze trzeba miec dowody, wiec w sumie temat jest tylko do zamknięcia bez dowodów. #edit2 proszę nie pisać mi ze nie wnoszę nic do tematu czy cos bo wlasciwie odwaliłem cała robotę moderatora, oficjalna, jak i nieoficjalna z tematem do oskarżonego. Z gory dziekuje i polecam sie na przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2015 #320727 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 a idz pan w chuj pozdro z fartem elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
That Venix Napisano 21 Sierpnia 2015 #320730 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Dostałeś kicka w 00:37 to po pierwsze po drugie bana nie dosatales za rakietki tylko za perk ktory uzywales w 2:10 na mapie cs_wiocha ( perk : betonowe ciało) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 21 Sierpnia 2015 #320731 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Nawet takiej skargi nie będę rozpatrywał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 21 Sierpnia 2015 #320732 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi