Xeo Napisano 13 Sierpnia 2015 #318107 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Można by.zrobić turniej w go 5 vs 5 Jeżeli się zgoddzicie dopiszę więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 13 Sierpnia 2015 #318109 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Był już taki turniej i nie dokończyliśmy go ze względu na zbyt dużą ilość walkowerów. Proponuję zaostrzyć kary za nieobecność i powinno wypalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xeo Napisano 13 Sierpnia 2015 Autor #318116 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Dokładnie, jeżeli nie napiszą 1h przed Ze nie.dadzą rady to można.prprzymknac oko ale max 2 razy. Jeżeli nie napiszą wypadają z turnieju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 13 Sierpnia 2015 #318119 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Nie wiem u nas wykonanie turnieju w określe letnim to rzadkośćć . Dla mnie nie ma sensu co myśleć dużo osób na wakacjach albo do szkoły się przychodzą , dla mnie nie ma sensu po prostu każdy napisze "za" a 3/4 tych osób i tak nie weżmie udziału . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybsoneqeq Napisano 13 Sierpnia 2015 #318128 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Organizowanie turnieju nie jest takie proste... Musisz mieć nagrody i wszystko zaplanowane, musisz go też rozgłosić . Najczęściej Organizatorzy zawodzą bo nie są sumienni w tym co robią, ja turniej przypilnowałem i u mnie wypalił także jestem ZA ale dajcie porządnego organizatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 14 Sierpnia 2015 #318145 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Chcesz zagrać turnieja 5vs5 w GO? Włączasz cs'a, wybierasz "Znajdź grę" potem wchodzisz w zakładkę "Zwyczajne" (nwm czy dobrą nazwę podałem) i ostatni tryb powinien być "Turniejowy". Wybierasz sobie mapki i grasz. A nie, kombinowanie gdzie by tu coś porobić. Żeby nie było, że zbędny ... Na jaką cholerę jeszcze jest to otwarte skoro było X tematów w sprawie takich "zabaw" i wszystkie skończyły zamknięte z powodem "Brak zainteresowania". Dodatkowo taki turniej pewnie wymaga nagród, które fundnie sieć. Tak jak pisałem wyżej - chcesz się pobawić to znajdź Sb jeszcze 4 osoby i zagraj turnieja a nie kombinuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 14 Sierpnia 2015 #318148 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Taki "turniej" może i by wypalił ale nie w lato ;p Ludzie zamiast kisić się przy kompach jadą nad wodę czy coś. Może w okresie jesiennym czy tez zimowym byłoby lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xeo Napisano 14 Sierpnia 2015 Autor #318189 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Sakku powinieneś dostać warna za bezsensu wypowiedź. Może i racja ten letni czas. Można by już myśleć nad tym i dopiero wypalić w zimę czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 14 Sierpnia 2015 #318193 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Ranga Premium - losowania nagród!" do "Propozycje konkursów". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumciO Napisano 17 Sierpnia 2015 #319085 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Jestem za .. Chętnie zagram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 16 Września 2015 #329609 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Brak zainteresowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 16 Września 2015 #329611 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi