Heisenberg Napisano 9 Sierpnia 2015 #316832 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Hej (chciałem napisać samo hej ale pewnie byłoby tak głupio trochę). Jestem Bartek. Bartłomiej konkretnie i nie lubię gdy ktoś mówi Bartosz. Ale możecie mi mówić Heisen czy jak tam w sumie zresztą chcecie. Mój nick jest inspiracja Wernerem Heisenbergiem, który był niemieckim fizykiem? Nieee, żartuje, po prostu Breaking Bad oglądałem i jak sobie tam Walter White nadał ksywkę Heisenberg od tego właśnie naukowca to tak podłapałem. Jestem tu od 11 marca i witam się dopiero to teraz, no bo co tam zasady. Ba! Nawet zdążyłem tu mieć w tym czasie admina! Okej, pewnie będziecie mnie pewnie zapraszać na serwery, na których gracie. Nie musicie, na pewno tam nie wejdę. Jednak to ja zapraszam WAS(!) do zagrana na COD 800!. #przemyślenie - pewnie już nie będziecie zapraszać do gry na serwerach na których gracie po tym co napisałem wyżej. Hehe. @edit Pozdrawiam serdecznie całą ekipę Multi-Head.pl Zarówno wszystkich serwerów oraz administracje całej sieci. Graczy naturalnie też. A no i hej wszystkim hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 9 Sierpnia 2015 #316833 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 No witam Bartoszu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 9 Sierpnia 2015 #316838 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Cześć Bartosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monisiaa Napisano 10 Sierpnia 2015 #316857 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Hejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 10 Sierpnia 2015 #316858 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Siema Bartosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 10 Sierpnia 2015 #316863 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Witaj Bartoszu. Sorki Bartłomieju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabinaa:* Napisano 10 Sierpnia 2015 #316876 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi