Tps Napisano 8 Sierpnia 2015 #316423 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Nick:Boling Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem): miałem własnhy server c,s Znajomość AMXX (W skali 1-10): 1-8 Staż w CS-sie: 4-5 lat Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty: Ponieważ jestem ogarnięty nie mściwy poświęcam dużo czasu w grze nieraz nie ma administratorów, Jestem pomocny i miły Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-5 godzin Kontakt: [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 9 Sierpnia 2015 #316557 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Stanowczo na nie. - Nigdy Cię na tym serwerze nie spotkałem - Brak platformy steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 9 Sierpnia 2015 #316601 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Na nie - BRak steam - slaba aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztos Napisano 9 Sierpnia 2015 #316642 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Nie widziałem cie na serwie a sporo gram. NA NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodi Napisano 9 Sierpnia 2015 #316655 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Na nie -Nie widuje cię zbyt często -Nie widzę abyś zgłaszał na u@ -NonSteam -Podanie mnie nie przekonuje -Wątpię w twoje 17 lat, widać to po twoim starannym pisaniu -Poświęcasz 4-5h ? chyba nie u nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 9 Sierpnia 2015 #316674 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Nie spełniasz wymagan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 9 Sierpnia 2015 #316675 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi