.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 5 Sierpnia 2015 #220594 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Wzór skargi (data i godzina): Sytuacja ze wczoraj. Nick admina/gracza, który zawinił: Bydlak Dowody: http://multi-head.pl/index.php?/topic/68308-bydlak-cod-200/ Świadkowie: Uzasadnienie: Za co ty mi dajesz upomnienie na forum oO. Obraziłem Cię ?, nie wiem nadmiernie przeklinałem, co takiego zrobiłem bo nie jestem świadom ?. Może mi ktoś wyjaśnić coś ?. Jeszcze daje mi ostrzeżenie osoba na którą piszę skargę. Śmieszne to wszystko jest. I jeszcze dodatkowo, mam 2 a nie jeden dodany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 5 Sierpnia 2015 #315110 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Zapraszam do wypowiedzi bydlaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 5 Sierpnia 2015 #315113 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Słuchaj człowieku, nie będziesz mi tu w postach przeklinał ani nic, widać ze kulturą to Ty nie świecisz, nigdy nie świeciłeś słowa cenzuralne jak i niecenzuralne są zabronione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 5 Sierpnia 2015 Autor #315115 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 http://speedy.sh/PXgbD/Bez-tytulu.png No w sumie masz rację, zabronione. Hmm i ty mnie człowieku kultury uczysz. Nie chce mi się w to bawić, proste ściągaj to ostrzeżenie i sprawy nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 5 Sierpnia 2015 #315121 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Nie wiem od kiedy warnuje się za słowo za gwiazdkami tym bardziej, że połowa wyrazu zasłonięta. Widzę, że większość osób poczuła zbyt pewna Siebie i myślę, że Triker powinieneś reagować i porozmawiać z Moderatorami jak najszybciej. Skoro Dwa grosze* otrzymał za to ostrzeżenie to bydlak również powinieneś ponieść za to konsekwencje w postaci ostrzeżenia, a nawet ostrzeżenia jako Moderator w ukrytej rozmowie jeżeli taką jeszcze prowadzicie. Samowolka w ostatnich dniach. Traktujcie się jak równy z równym i nie nadużywajcie uprawnień, gdy ktoś z was się zdenerwuje, bądź straci argumenty do udowodnienia swojej niewinności. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 6 Sierpnia 2015 #315509 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 też nie wiem za co ostrzezenie , podszyłam wyzszym aby zdecydowali co zrobic bo czas długi widze skargi jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 6 Sierpnia 2015 #315512 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Sciagam ostrzezenie autorowi tematu, a Moderator otrzymuje prezent w odpowiednim "temacie". /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 6 Sierpnia 2015 #315513 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi