guciu_ Napisano 3 Sierpnia 2015 #314277 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Siema od wczoraj mam problem z wejściem na only dd2#2 w konsoli mi wyskakuje: " Invalid Password! Kicked :"You have no entry to the server..." Robiłem reinstal całego steam i cs-a i nic nie pomogło.( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartyN Napisano 3 Sierpnia 2015 #314280 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Masz tam wykupionego VIPA czy coś? Jeżeli tak to hasło masz zle i wpiss dobre . Ale nie wiem czy to to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guciu_ Napisano 3 Sierpnia 2015 Autor #314284 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Tak mam vipa ,ale mam dodany go na steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 3 Sierpnia 2015 #314308 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Widocznie ktoś założył hasło na Twój nick. Zobacz czy na innym nicku możesz wejść. Jeżeli tak, to napisz do któregoś z S@/OS/Morela, żeby Ci usunęli hasło na nick. Jeżeli dalej nie możesz wejść, to napisz do nich, żeby Ci jeszcze raz Vipa dodali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 3 Sierpnia 2015 #314331 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 http://multi-head.pl/index.php?/topic/68192-help/drugi temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 3 Sierpnia 2015 #314332 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi