Procentowy Napisano 2 Sierpnia 2015 #314129 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Witam. Panie i Panowie z "Administracji" Losowania Rang Premium znowu stoją w miejscu. Tak tylko przypominam. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 2 Sierpnia 2015 #314194 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Tak się wtrącę. Tak naprawdę to płacimy za usługę, a obiecane losowania nie są wykonywane. Niektórzy kupili premium dla losowań i co z tego mają? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 2 Sierpnia 2015 #314237 Administrator Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Ja jeszcze niestety na kilka dni wyjeżdżam, lecz napisałem już do pewnej osoby, co mogła by się tym zająć. Czekam na odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 3 Sierpnia 2015 #314260 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Odpowiedź uzyskana. Dodam, że jeśli coś mi nie wypadnie będę patrzył czy na czas są losowania i zgłaszał wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 3 Sierpnia 2015 #314261 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi