MaFeK Napisano 29 Lipca 2015 #311327 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Nick:MaFeK Wiek:15 lat. Doświadczenie (w byciu adminem):Tak. Znajomość AMXX (W skali 1-10):7/10 Staż w CS-sie:4 lata. Steam / NonSteam:Steam. Dlaczego Ty:Chciałbym zostać Adminem ponieważ lubię pomagać dla graczy. Jestem też ogarnięty, kulturalny, i miły. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Gram codzennie po 3-4 godziny co zależy od dnia. Kontakt:GG, Steam, Forum. Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/MaFeK/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KieGoWhoYeah Napisano 29 Lipca 2015 #312952 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Jestem na Nie Ani razu Cie nie widzialem, Grasz na serwie od 4dni, i ani razu nie przegrales 3-4 Godzin i minusik za wiek, Daj sie poznac lepiej to zmienie zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 29 Lipca 2015 #312967 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 NIE - wiek - słaba aktywność na forum - nigdy Cię nie widziałem na serwerze - nie co ponad 4h przegrane... - widać, że nie przeczytałeś wymagań na administratora serwera - amx w tym wieku wątpię, żebyś znał na 7-mke Jedyny + to steam.. Kolejne pytanie z serii "żart". Oto wycinek z twoją aktywnością na serwerze: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KsOgAmEr22 Napisano 29 Lipca 2015 #312972 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Jestem na NIE - wiek, choć sam mam tyle - doświadczenie, gdzie takie doświadczenie masz ? - amxx, w takim wieku raczej wątpie - podanie mnie nie przekonuje - GT, z nami trochę dłużej, daj się poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OGI Napisano 29 Lipca 2015 #313007 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 jestem na nie. -wiek -aktywność -nigdy nie widzialem Cie na serwerze -konto pod podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodi Napisano 29 Lipca 2015 #313008 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Na NIE. - wiek. - słaba aktywność na forum. - nigdy Cię nie widziałem na serwerze, prawię w cale nie grasz. - nie co ponad 4h przegrane... a ty podanie składasz poczytaj jakie są wymagania - nie wierze w te 7, podanie mnie nie przekonuje. +Steam, i to jedyny plus jaki tu widzę, może innym razem puki co jestem na NIE pograj daj się poznać poducz się amx itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
extive Napisano 29 Lipca 2015 #313012 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Wystrzeliłeś za wcześnie, pograj z nami, a nie piszesz podanie po paru grach. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 29 Lipca 2015 #313022 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Pograj dłużej, daj się poznać. Dopiero wtedy złóż podanie. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi