Anonyymous Napisano 28 Lipca 2015 #312745 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 1. Nick na TS3: Skuniasty 2. Wiek: 17 3. Doświadczenie: Posiadam własny publiczny serwer głosowy oraz dostałem kilka propozycji współpracy od sponsora (nie podam, gdyż mogę dostać bana za reklamę). 4. Mikro (obowiązkowe): Oczywiście, jest. 5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3: To zależy od tego kiedy jestem na komputerze... A i to zależy od tego jak mam do pracy. 6. Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie): Potrafię postawić serwer głosowy od samego początku wraz z permissions, kanałami itp. 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Może to wam się wydawać obraźliwe bądź głupie, ale porządek (według mnie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 28 Lipca 2015 Premium #312754 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Nie ,nigdy na ts Cie nie widziałem ,mały wkład w rozwój sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 28 Lipca 2015 #312757 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Na NIE - Nigdy na Ts3 nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 29 Lipca 2015 #311449 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Daj się poznać, przesiaduj więcej na Ts3, udzielaj się, zapraszam w następnym okienku. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi