DI@BELEK Napisano 27 Lipca 2015 #312599 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Nick: DI@BELEK Wiek: 15 (5 WRZEŚNIA KOŃCZĘ 16)Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem okazje być 5 razy administratorem. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/10 - Znam większość komendy używane przez konsolę + amxmodmenu.Staż w CS-sie: Pierwszy raz w cs'a 1.6 zagrałem w 3/4 klasie podstawówki.Steam / NonSteam: NonSteam - Przy najbliższej okazji zakupie STEAM.Dlaczego Ty: Jestem człowiekiem kompetentnym, odpowiedzialnym i doświadczonym, jako administrator wiem że gracze muszą brać od mojej osoby przykład, i tak robię - Staram się często zgłaszać na u@, pomagam nowym graczom zapoznać się z serwerem. Posiadam zdolność rozpoznania różnorodnych wspomagaczy. Jako iż miałem szanse być administratorem na innych serwerach, zdobyłem duże doświadczenie, umiem rozmawiać z użytkownikiem tak aby wytłumaczyć mu wszystko dokładnie, jestem spokojny lecz nie raz można mi zajść za skóre. Uważam iż z moim doświadczeniem nadaje się na tą role, i wiem że dam sobie rade.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Na Multi-Head spędzam od 5 do 10 godzin dziennie.Kontakt: GG: 51730687 lub FORUM Link do GameTracker'a: Di@BELEK - GameTrack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KsOgAmEr22 Napisano 27 Lipca 2015 #312606 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Jestem za okresem próbnym +/- wiek + doświadczenie +/- amxx godzinki jakieś masz da się pogadać często zgłasza na u@ Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OGI Napisano 27 Lipca 2015 #312616 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 jestem na NIE -/+ wiek +zgłaszasz na u@ -konto pod podanie głównie chodzi o to że Twoja aktywność jest na wysokim poziomie, ale to tylko kilka dni, pograj z nami jeszcze 5-6 dni, daj się poznać, wtedy będę na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DI@BELEK Napisano 27 Lipca 2015 Autor #312625 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 jestem na NIE -/+ wiek +zgłaszasz na u@ -konto pod podanie głównie chodzi o to że Twoja aktywność jest na wysokim poziomie, ale to tylko kilka dni, pograj z nami jeszcze 5-6 dni, daj się poznać, wtedy będę na tak. Konto pod podanie to jest konto, które po zarejestrowaniu odrazu pisze podanie. Konto zalozylem pare dni temu, moze mam te 9 postów lecz wole grać niż siedzieć na forum. Lecz to twoja decyzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OGI Napisano 27 Lipca 2015 #312630 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 http://multi-head.pl/index.php?/topic/65440-nowy-regulamin-administratora-serwera/#entry341616 przeczytaj pod punkt 2. , mowi o czynnym zyciu na serverze jak i na forum, ale nie chodzi tez o to , grasz moze 3-4 dni, gracze malo Cie znaja, popraw to, daj sie poznac, takie jest moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodi Napisano 28 Lipca 2015 #312812 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Tak ogółem mogli byście nie spamować pod podanie, ale to nie moja sprawa. Neutralny +/- Wiek +Aktywny +Zgłasza +Doświadczenie -Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
extive Napisano 29 Lipca 2015 #313009 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Zdecydowanie za wcześnie, generalnie po Twoim zachowaniu mam wrażenie, że na admina się nie nadajesz. Popracuj nad sobą, bo admin to nie zabawka i chwilowa przygoda jak pokazywali tu niektórzy. Nie edit. Widzisz nawet nie ogarniasz regulaminu, bo pisząc podanie o admina po pierwsze nie odpowiadasz na posty innych, tylko czekasz na opinie i wynik końcowy, po drugie nie piszemy post pod postem - pewnie niedługo dostaniesz wrana za nieznajomość regulaminu. Moja opinia jest moją opinią, a Ty sam powinieneś wiedzieć jak się ostatnio zachowywałeś na serwerze, a nie mnie, bo ja tylko oceniam to co widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DI@BELEK Napisano 29 Lipca 2015 Autor #313013 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Zdecydowanie za wcześnie, generalnie po Twoim zachowaniu mam wrażenie, że na admina się nie nadajesz. Popracuj nad sobą, bo admin to nie zabawka i chwilowa przygoda jak pokazywali tu niektórzy. Nie Bylbym wdzieczny abys rozwinal swoja mysl, bo nie rozumiem "bo twoim zachowaniu" edit: Napisalem ci na PW, a ja przepraszam za pisanie pod postami, lecz przeczytałem wszystkie regulaminy związane z forum i serwerem 45k, i nic takiego nie znalazlem. Dodam iż że dziękuję wszystkim na negatywne oraz pozytywne oceny, zależalo mi na tym lecz widze że moja szansa gaśnie z każda sekundą. Przez caly czas zachowywalem sie wzorowo, teraz ktos mi mowil że w czymś zawiniłem. Cóż, czekam na wypowiedz Galaxy'ego który już zadecyduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 29 Lipca 2015 #313065 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi