Skocz do zawartości

Podanie

3p1c F41L

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: `3p1c F41L .!

Doświadczenie (w byciu adminem):Bardzo dobre

Znajomość AMXX (W skali 1-10):7

Staż w CS-sie:4 lata

Steam / NonSteam:Steam

Dlaczego Ty:Jestem bardzo aktywny i chce pomóc w ogarnięciu serva ponieważ w wakacje jednak admini nie są zbyt aktywni

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:4-5h nieraz więcej

Kontakt:Steam,forum

Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/%603p1c%20F41L%20.%21/80.72.43.106:27022/

Jest inne wyjście niż bycie na tak? :D Typek był adminem na tym serwerze, dobrze ogarnia i pogadać z biedy ujdzie :P Lecz nie jestem pewny co do jednego, jeśli mnie pamięć nie myli straciłeś admina przez brak aktywności, lecz skoro ktoś wraz do serwera to znaczy, że się z nim emocjonalnie związał, eldo !

WIEELKIE TAK:

Aktywny

Godzinki są

Doświadczenie (był tu adminem i dobrze się spisywał)

Pozytywna mordka z poczuciem humoru

Nie zastanawiać się, tylko od razu akceptować :D

Powiem szczerze ciężka sprawa z Tobą. Aktywny jesteś, wymagania spełniasz ale brakuje Ci kultury co bardzo często można zauważyć na serwerze. Ponadto wiele razy dostawałeś szansę i to zmarnowałeś ( wiesz o co mi chodzi. ;) ). Tak więc pomimo tego,  że masz duże poparcie ze strony graczy i adminów jestem zmuszona odrzucić podanie. Jak się postarasz i udowodnisz, że kolejny raz nie zmarnujesz szansy, to zapraszam za 2 tygodnie.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...