Merodis Napisano 25 Lipca 2015 #311968 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Nick: Merodis Wiek: 20 Doświadczenie (W byciu adminem) : Byłem adminem na 3 serwerach ale nigdy nie na tej Znajomość AMXX :5/10 (szybko się uczę znam adminów na serwerze pomogą mi) Staż w Cs'ie : 3 lata Steam/NonSteam : Steam Dlaczego ty: chciałbym zostać administratorem Tej serwerowni , Gram w nocy i w dzień w nocy żadko widzę administratorów w dzień jest ich trochę więcej a w nocy jest dużo osób którzy mają cmd/cheaty Czas jaki poswięcam : to około 5 godzin dziennie Kontakt : Steam "ergusiek' Link do gametruck'a : http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=Merodis http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=Ergo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KsOgAmEr22 Napisano 25 Lipca 2015 #311971 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Jestem neutral + wiek + doświadczenie - amxx Godzinki jakieś tam masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DI@BELEK Napisano 25 Lipca 2015 #311984 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Jestem Neutral. + Wiek + Jakieś tam doświadczenie. - Konto dla podania. - Zero estetyki podania. - Amxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodi Napisano 25 Lipca 2015 #311987 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Na NIE Pograj jeszcze, za krótko z nami jj. +wiek +Doświadczenie -konto pod podanie -Podanie mnie nie przekonuje -amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DI@BELEK Napisano 25 Lipca 2015 #311999 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 [align=center][/align] [align=center]Taki administrator to zguba serwera. [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 25 Lipca 2015 #312046 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Jestem na nie, nie przypominam sobie abym Cie na serwerze kiedykolwiek widział. Twoja wypowiedz co do wyboru własnie Ciebie nie ma sensu. Mówiąc ze nas adminów nie ma w nocy.. okej w tym masz racje, nie ma nas, gdyż po 23-24 serwer jest pusty, co do dnia.. staramy się być prawie cały czas, rzadko się zdarza ostatnio ze nie ma ani 1 admina na servie. przejdźmy dalej. - Nie zgłaszasz na u@ ponieważ nie widać Cie na servie. - amx +/- doświadczenie - konto pod podanie ( Prosząc graczy o "plusa" i dobra wypowiedz na Twój temat pokazuje nam tylko ze się na takowego admina nie nadajesz.) + wiek Pozdrawiam Naruto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merodis Napisano 25 Lipca 2015 Autor #312066 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Jestem na nie, nie przypominam sobie abym Cie na serwerze kiedykolwiek widział. Twoja wypowiedz co do wyboru własnie Ciebie nie ma sensu. Mówiąc ze nas adminów nie ma w nocy.. okej w tym masz racje, nie ma nas, gdyż po 23-24 serwer jest pusty, co do dnia.. staramy się być prawie cały czas, rzadko się zdarza ostatnio ze nie ma ani 1 admina na servie. przejdźmy dalej. - Nie zgłaszasz na u@ ponieważ nie widać Cie na servie. - amx +/- doświadczenie - konto pod podanie ( Prosząc graczy o "plusa" i dobra wypowiedz na Twój temat pokazuje nam tylko ze się na takowego admina nie nadajesz.) + wiek Pozdrawiam Naruto. Jak mnie nie widzisz jak ja cię często widzę Mój nick to Ergo/Merodis widzię cię . Ty mnie powinieneś też bo pisze siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masherrr Napisano 25 Lipca 2015 #312068 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Jestem na NIE Nie wypowiem się, co do aktywności na serwerze i do sposobu Twojego zachowania, bo nie miałem okazji Cię spotkać. Jednak swoje zdanie poprę tym, co zobaczyłem na forum: -konto pod podanie -wysyłasz prośby do ludzi, aby poparli Cię w tym podaniu -nie potrafisz edytować posta, tylko zakładasz bezsensownie nowy temat -interpunkcja i ortografia leży i kwiczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OGI Napisano 25 Lipca 2015 #312071 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Twoja aktywność w ostatnim tygodniu wygląda tragicznie Jestem na nie +wiek +Steam -aktywność -raz w życiu widziałem Cię na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 26 Lipca 2015 #312191 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi