zEneK. Napisano 24 Lipca 2015 #311707 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Nick: zEneK. Wiek: 16 lat. Doświadczenie (w byciu adminem): Bardzo duże , byłem adminem na codzie 500k ponad 2 msc, oraz na innych sieciach cs 1.6 Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7-8 Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: Oczywiście , iż platforma Steam. Dlaczego Ty: A dlaczego nie? Jestem bardzo długo na sieci, jak i serwerze. Lubię sobię pożartować, pogadać.Często jak nie gram to mam steama włączonego także można pisać. Cziterów pełno i nie ma kto ich banować. Nie mi to oceniać, ale myślę, że jestem ogarnięty, miły, pomocny itp. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 h , przeważnie jak mam więcej czasu to nawet do 5-6 h . Kontakt: GG: 45472313 Steam : http://steamcommunity.com/id/zeneeek, Prywatna Wiadomość. Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/zenek/80.72.40.110:27027/( 2 h nabije ) P.S: Wiem , że tak mało się rozpisałem ale myślę iż każdy mnie kojarzy z serwera i wie jaki jestem. Co do Warnów odrobie jutro z rana :-) . Co do tej spiny z Malu , Malu napisał tak : " Co do rang to jestem w stanie ulec, będziesz się starał więc nie będę mógł zabronić adminowania małemu pracusiowi " Dziękuje za Pozytywne i Negatywne głosy. EDIT ::: // Warny odrobione , Godzinki wbite. Prosze o wypowiedz użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DedFacker Napisano 24 Lipca 2015 #311713 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Jestem na NIE,nie ma taryfy ulgowej,jak spełnisz wymagania to napisz podanie bo jak narazie to tych wymagań nie masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 25 Lipca 2015 #311781 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Hmm.. jestem za okresem próbnym Jedynym minusem który dostrzegam jest brak 2h przegranych, ale na to oko można przymknąć Ps. Cheaterow coraz mniej jest odkąd ja i Fly zostaliśmy adminami, admini są praktycznie cały czas, wiec jak możesz nie podważaj naszej pracy Pozdrawiam Naruto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 25 Lipca 2015 #311791 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Dobij do 20 godzin, podanie otworzy moderator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zEneK. Napisano 31 Lipca 2015 Autor #313683 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Sry ze się wypowiadam ale : Warny odrobiłem i Godzinki dobite . Zapraszam do Wypowiedzi użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KsOgAmEr22 Napisano 31 Lipca 2015 #313693 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Jestem na TAK + wiek + Doświadczenie +/- amxx + Link do GT + godzinki masz + często widzę na serverze Pozdrawia Jun!or Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodi Napisano 31 Lipca 2015 #313744 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Hmm.. jestem za okresem próbnym Jedynym minusem który dostrzegam jest brak 2h przegranych, ale na to oko można przymknąć Ps. Cheaterow coraz mniej jest odkąd ja i Fly zostaliśmy adminami, admini są praktycznie cały czas, wiec jak możesz nie podważaj naszej pracy Pozdrawiam Naruto. nie zapominaj o mnie ja też ciągle gram teraz a tak ogólnie jestem neutral, pograj trochę, daj się poznać ,nadrób godziny, spełni wymagania, a najważniejsze odrób ostrzeżenie, to będę na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DI@BELEK Napisano 1 Sierpnia 2015 #313816 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Twoja aktywność w ciągu 7 dni. Jestem na Nie, w tygodniu musisz mieć min. 7h przegranych, a masz? 4 z groszami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 2 Sierpnia 2015 #314022 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Z tego co widze grasz co 2-3 dni a nam potzeba adminów ktorzy sa zaangazowani w to co robia pomimo wakacji. Złóż podanie za jakis czas moze po wakacjach jak bedziesz naprawde czestym graczem serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 2 Sierpnia 2015 #314023 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi