wandi Napisano 23 Lipca 2015 #311089 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Wzór skargi (data i godzina): ... Nick admina/gracza, który zawinił:SIWY Dowody: http://multi-head.pl/index.php?/topic/67192-iwydegenerat-pomocna-d%C5%82o%C5%84/#entry351421\ a dokładnie wypowiedz more 7 Świadkowie: każdy kto widzi ten temat Uzasadnienie: kto to widział alby admin wyzywał od brudasów ? ... ciapuchów ipt http://www10.zippyshare.com/scaled/AeuZDV07/file.html / prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 23 Lipca 2015 #311191 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Wandi Wandi ale on na steam pisał - na steam to prywatna sprawa co trochę z siecią nie ma wspólnego adonai szanuje drugiego porządnego który dbał nie znajde , ale to decyzja opiekuna kogo dołączył może poniosło nie wiem , ale chce wiedizeć co chcesz z tym uzyskać ? skoro tylko tutaj się odniósł prywatnie - nie napisał nic złego ani na serwie ani na forum . wiec po co to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 23 Lipca 2015 #311194 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Wandi Wandi ale on na steam pisał - na steam to prywatna sprawa co trochę z siecią nie ma wspólnego adonai szanuje drugiego porządnego który dbał nie znajde , ale to decyzja opiekuna kogo dołączył może poniosło nie wiem , ale chce wiedizeć co chcesz z tym uzyskać ? skoro tylko tutaj się odniósł prywatnie - nie napisał nic złego ani na serwie ani na forum . wiec po co to ? No niby tak ale admin jakiś poziom powinien reprezentować nie tylko w grze ale i poza nią poza tym teksty typu "white power" to po prostu rasizm Można tego screena wrzucić tutaj http://www.zglosnienawisc.otwarta.org/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 23 Lipca 2015 #311198 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Ja w tamtym roku za rozmowy na steam od ręki dostałem 2/3 ostrzeżeń Wandi Wandi ale on na steam pisał - na steam to prywatna sprawa co trochę z siecią nie ma wspólnego adonai szanuje drugiego porządnego który dbał nie znajde , ale to decyzja opiekuna kogo dołączył może poniosło nie wiem , ale chce wiedizeć co chcesz z tym uzyskać ? skoro tylko tutaj się odniósł prywatnie - nie napisał nic złego ani na serwie ani na forum . wiec po co to ? A widać po tej rozmowie, że wtedy jeszcze gracz, a teraz admin, będzie tak reagował na wszystko co mu się nie spodoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 23 Lipca 2015 Autor #311205 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Wandi Wandi ale on na steam pisał - na steam to prywatna sprawa co trochę z siecią nie ma wspólnego adonai szanuje drugiego porządnego który dbał nie znajde , ale to decyzja opiekuna kogo dołączył może poniosło nie wiem , ale chce wiedizeć co chcesz z tym uzyskać ? skoro tylko tutaj się odniósł prywatnie - nie napisał nic złego ani na serwie ani na forum . wiec po co to ? Po to aby tak na serwerze się nie podniecał ,że jest adminem i wyzywał bezkarnie każdego ... Skoro tak zrobił na STEAM to skąd wiesz ,że na serwerze nie powtórzy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 23 Lipca 2015 #311237 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Obraźcie h@ czy kogoś z administracji na steamie, w końcu to prywatna rozmowa, tak czy tak zostaniecie przyjęci na dane stanowisko...Taki niektórzy mają tok myślenia z tego co widzę... A najlepsze jest to, że wszyscy widzieli tego screena i jak gdyby nigdy nic podanie zostało przyjęte...komedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 23 Lipca 2015 #311248 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Obraźcie h@ czy kogoś z administracji na steamie, w końcu to prywatna rozmowa, tak czy tak zostaniecie przyjęci na dane stanowisko...Taki niektórzy mają tok myślenia z tego co widzę... A najlepsze jest to, że wszyscy widzieli tego screena i jak gdyby nigdy nic podanie zostało przyjęte...komedia. Ale nie wiem o co Ci chodzi, koleś kolesiowi kolesiem. Ogólny poziom adminów/adminowania na MH to hmm, depresja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 24 Lipca 2015 #311419 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Podanie zostało odrzucone przez Opiekuna. Skarga wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 24 Lipca 2015 #311420 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi