Skocz do zawartości

To jest admin ? ...

wandi

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór skargi (data i godzina): ...

Nick admina/gracza, który zawinił:SIWY 

Dowody: http://multi-head.pl/index.php?/topic/67192-iwydegenerat-pomocna-d%C5%82o%C5%84/#entry351421\ a dokładnie wypowiedz more 7

Świadkowie: każdy kto widzi ten temat 

Uzasadnienie: kto to widział alby admin wyzywał od brudasów ? ... ciapuchów ipt

http://www10.zippyshare.com/scaled/AeuZDV07/file.html

/ prosze

Wandi Wandi ale on na steam pisał - na steam to prywatna sprawa co trochę z siecią nie ma wspólnego adonai szanuje drugiego porządnego który dbał nie znajde , ale to decyzja opiekuna kogo dołączył może poniosło nie wiem , ale chce wiedizeć co chcesz z tym uzyskać ? skoro tylko tutaj się odniósł prywatnie - nie napisał nic złego ani na serwie ani na forum . wiec po co to ? 

Wandi Wandi ale on na steam pisał - na steam to prywatna sprawa co trochę z siecią nie ma wspólnego adonai szanuje drugiego porządnego który dbał nie znajde , ale to decyzja opiekuna kogo dołączył może poniosło nie wiem , ale chce wiedizeć co chcesz z tym uzyskać ? skoro tylko tutaj się odniósł prywatnie - nie napisał nic złego ani na serwie ani na forum . wiec po co to ? 

No niby tak ale admin jakiś poziom powinien reprezentować nie tylko w grze ale i poza nią ;) poza tym teksty typu "white power" to po prostu rasizm ;)

Można tego screena wrzucić tutaj http://www.zglosnienawisc.otwarta.org/:D 

Ja w tamtym roku za rozmowy na steam od ręki dostałem 2/3 ostrzeżeń :)

A widać po tej rozmowie, że wtedy jeszcze gracz, a teraz admin, będzie tak reagował na wszystko co mu się nie spodoba.

Po to aby tak na serwerze się nie podniecał ,że jest adminem i wyzywał bezkarnie każdego ... Skoro tak zrobił na STEAM to skąd wiesz ,że na serwerze nie powtórzy ? 

Obraźcie h@ czy kogoś z administracji na steamie, w końcu to prywatna rozmowa, tak czy tak zostaniecie przyjęci na dane stanowisko...Taki niektórzy mają tok myślenia z tego co widzę...

A najlepsze jest to, że wszyscy widzieli tego screena i jak gdyby nigdy nic podanie zostało przyjęte...komedia.

Obraźcie h@ czy kogoś z administracji na steamie, w końcu to prywatna rozmowa, tak czy tak zostaniecie przyjęci na dane stanowisko...Taki niektórzy mają tok myślenia z tego co widzę...

A najlepsze jest to, że wszyscy widzieli tego screena i jak gdyby nigdy nic podanie zostało przyjęte...komedia.

Ale nie wiem o co Ci chodzi, koleś kolesiowi kolesiem. Ogólny poziom adminów/adminowania na MH to hmm, depresja.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...