Procentowy Napisano 11 Lipca 2015 #310632 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Witam was. Przejdę od razu do rzeczy. Także, chodzi mi o usuniecie jednego z działu, który powstał dość nie dawno. Z tego co pamiętam sam go tworzyłem, bo ktoś miał taki kaprys na takie coś co okazało się nie wypałem. Dział świeci pustką, nie wiem czy ktoś w ogóle tam zaglądał od tamtej pory gdy go stworzyłem. Działy brakiem zainteresowania powinny zostać usunięte, a to jest jeden z tych przypadków. Jeden wielki nie wypał był z tym pomysłem. Proponuję się go pozbyć, bo co trzymać takie coś. Chodzi oczywiście o ten o to dział: >> KLIKNIJ << Pozdrawiam serdecznie, Emeryt bez renty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 11 Lipca 2015 #310637 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Jeżeli nikt się nie intersuje to znaczy że nikt nie ma potrzeby żeby zamawiąć perki/klasy, a może ktoś się trafi za niedługo, można cierpliwie poczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 11 Lipca 2015 #310641 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 @Kristo Mimo wszystko nie ma sensu trzymać działu i zaśmiecać forum, ponieważ kiedyś może wpadnie jakieś jedno zlecenie. Koncepcja działu była dobra, lecz nie na to forum. Podzielam opinię @Procentowy, dział do usunięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 11 Lipca 2015 #310685 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Dział został usunięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 11 Lipca 2015 #310686 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi