Procentowy Napisano 11 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Witam was. Przejdę od razu do rzeczy. Także, chodzi mi o usuniecie jednego z działu, który powstał dość nie dawno. Z tego co pamiętam sam go tworzyłem, bo ktoś miał taki kaprys na takie coś co okazało się nie wypałem. Dział świeci pustką, nie wiem czy ktoś w ogóle tam zaglądał od tamtej pory gdy go stworzyłem. Działy brakiem zainteresowania powinny zostać usunięte, a to jest jeden z tych przypadków. Jeden wielki nie wypał był z tym pomysłem. Proponuję się go pozbyć, bo co trzymać takie coś. Chodzi oczywiście o ten o to dział: >> KLIKNIJ << Pozdrawiam serdecznie, Emeryt bez renty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 11 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Jeżeli nikt się nie intersuje to znaczy że nikt nie ma potrzeby żeby zamawiąć perki/klasy, a może ktoś się trafi za niedługo, można cierpliwie poczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 11 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 @Kristo Mimo wszystko nie ma sensu trzymać działu i zaśmiecać forum, ponieważ kiedyś może wpadnie jakieś jedno zlecenie. Koncepcja działu była dobra, lecz nie na to forum. Podzielam opinię @Procentowy, dział do usunięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 11 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Dział został usunięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 11 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi