Gość Guest Napisano 7 Lipca 2015 #1090 Napisano 7 Lipca 2015 Data i godzina: 01:45 Nick admina/gracza, który zawinił: Angares Dowody:http://prntscr.com/7q2j04 Świadkowie: Kola Uzasadnienie:Moderator ts3 Antares Zbanował mnie na pernamentnie za nic, bo tak mu się podobało. Gracz nadużywa swoich zdolności.
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2015 #1095 Napisano 7 Lipca 2015 ponadto kolega tego moderatora lolmenix, nazwał mnie szmatą a moderator ten nic nie zrobił.
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2015 #1096 Napisano 7 Lipca 2015 Sądzę iż administracja waszego ts, nie powinna traktować tak nowych graczy. Czuję się wielce zbulwersowany postawą moderatora Antares, ponadto pytałem go o gracza Naxe, a Antares zwracał się wulgarnie w moim kierunku. Bardzo proszę o wyciągnięcie konsekwencji za: - bezsensowane i nieuzasadnione banowanie - wulgarne odzywki Słonecznie pozdrawiam i licze na surową karę dla gracza Antares
n-ty dzien Napisano 8 Lipca 2015 #191 Napisano 8 Lipca 2015 Kolega Antares nie reaguje na żadne wiadomości. Jeśli nie ocknie się dzisiaj i nie wyjaśni sprawy w tym temacie, utraci rangę.
Bene Napisano 8 Lipca 2015 #888 Napisano 8 Lipca 2015 Również czekam na wyjaśnienia. Kolega BONIFACY rozumiem był pod nickiem "KolA" ? Ten temat powinien chyba być założony w dziale TS3, tutaj są jedynie (chyba) sprawy dotyczące serwerów gier.
n-ty dzien Napisano 8 Lipca 2015 #825 Napisano 8 Lipca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Skargi / Problemy".
Antares Napisano 8 Lipca 2015 #643 Napisano 8 Lipca 2015 Ok 2 koledzy wchodzili monotonnie na kanał 22 i trollowali + wyzywali przerzucałem ich na poczekalnie bądź kickałem z kanału koledzy nie chcieli się ogarnąć więc stąd te bany w dodatku gadali cały czas o innej sieci gdzie właścicielem jest Naxe
Gość Guest Napisano 8 Lipca 2015 #142 Napisano 8 Lipca 2015 Może byś nie kłamał że trolowaliśmy ? A jak masz jakieś dowody to jes przedstaw, bo gadać to sobie też mogę wierutny kłamco. Nie użyliśmy ani słowa wulgaryzmu, grzecznie pytaliśmy, a twój kolega zaczął nas wyzywać od szmat. Gdy zażądaliśmy żebyś go ukarał, udawałeś że cię nie ma, prosiliśmy cię o rangi, to dałeś na rangę jakiegoś kutasa. Ogarnij się człowieku, skoro nie umiesz traktować nowych graczy, to nie powinieneś mieć takiej funkcji. Prosze o ukaranie tego gracza Pozdrawiam
Bad ek` Napisano 8 Lipca 2015 #293225 Napisano 8 Lipca 2015 Jeżeli wchodzili na kanał można zmienić hasło i ich wywalić z kanału. A tak właściwie skąd mieli hasło? Za reklamowanie innej sieci należy się perm :-)
n-ty dzien Napisano 8 Lipca 2015 #264917 Napisano 8 Lipca 2015 Proponuję rozmowę na TS3 ze wszystkimi zamieszanymi.
Gość Guest Napisano 8 Lipca 2015 #264925 Napisano 8 Lipca 2015 Jeżeli słowo NAXE to reklama innej sieci, to ten ,,administrator" chyba nie wie co oznacza reklama innej sieci. Nie padły żadne słowa związane z inną serwerownią prócz słowa Naxe, i tylko zapytaliśmy czy go znają i nie wiedzą gdzie jest. To ten administrator zaczął nas obrażać i mówić żebyśmy spierdalali na TOP Gówno. Czy tak zachowuję się osoba na stanowisku ?
Antares Napisano 8 Lipca 2015 #264927 Napisano 8 Lipca 2015 człowieku nie mam zamiaru z tobą dyskutować.Jeżeli z twoim kolegą jesteście taki śmieszki to do cyrku a nie na teamspea'ku będziecie trollować i reklamować inne sieci pozdro
Gość Guest Napisano 8 Lipca 2015 #263125 Napisano 8 Lipca 2015 Kiedy zareklamowaliśmy inną sieć typie ? Widzę że grunt ci się pod nogami sypie, to coraz to nowe kłamstwa wymyślasz. Żaden gimbus nie będzie mnie oczerniał, że zrobiłem coś, czego nie zrobiłem. Puknij się w tą swoją pustą główkę i przyznaj się do bezpodstawnego bana i obrazy. A jeśli masz jakieś dowody że reklamowałem inną sieć to mi je przedstaw. Nie pozdrawiam Cię
Antares Napisano 8 Lipca 2015 #263732 Napisano 8 Lipca 2015 Po 1 ani razu nie obraziłem twojej osoby w porównaniu do ciebie. Reklamowałeś inna sieć wraz z kolegą + wyzywałeś i trollowałeś nie mam tu już nic do dodania
Gość Guest Napisano 8 Lipca 2015 #263756 Napisano 8 Lipca 2015 Grzecznie się spytaliśmy o naXe tylko. To nie była żadna reklama. Jeszcze poprośiliśmy o rangę na ts otrzymalismy range "Kutas" Dziękuje bardzo. Tak się traktuje nowych graczy ?? Daje się takie rangi i daje się permy pt. "Nudzi Ci się".
Gość Guest Napisano 8 Lipca 2015 #263770 Napisano 8 Lipca 2015 No twoje zachowanie budzi brak słów, czuję się zbulwersowany i rozgoryczony zaistniałą sytuacją
Bene Napisano 8 Lipca 2015 #263772 Napisano 8 Lipca 2015 Obaj panowie odbanowami, czekam na rozmowę pomiędzy zawaśnionymi stronami a administracją.
Bene Napisano 8 Lipca 2015 #263039 Napisano 8 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
4
4
3
1
Popularne Dni
8 Lip
18
7 Lip
4
Najaktywniejsi w tym temacie