Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest
Napisano

Data i godzina: 01:45

Nick admina/gracza, który zawinił: Angares

Dowody:http://prntscr.com/7q2j04

Świadkowie: Kola

Uzasadnienie:Moderator ts3 Antares Zbanował mnie na pernamentnie za nic, bo tak mu się podobało. Gracz nadużywa swoich zdolności.

Gość Guest
Napisano

ponadto kolega tego moderatora lolmenix, nazwał mnie szmatą a moderator ten nic nie zrobił.

Gość Guest
Napisano

Sądzę iż administracja waszego ts, nie powinna traktować tak nowych graczy. Czuję się wielce zbulwersowany postawą moderatora Antares, ponadto pytałem go o gracza Naxe, a Antares zwracał się wulgarnie w moim kierunku. Bardzo proszę o wyciągnięcie konsekwencji za:

- bezsensowane  i nieuzasadnione banowanie

- wulgarne odzywki

Słonecznie pozdrawiam i licze na surową karę dla gracza Antares

Napisano

Również czekam na wyjaśnienia. Kolega BONIFACY rozumiem był pod nickiem "KolA" ?

Ten temat powinien chyba być założony w dziale TS3, tutaj są jedynie (chyba) sprawy dotyczące serwerów gier.

Napisano

Ok 2 koledzy wchodzili monotonnie na kanał 22 i trollowali + wyzywali przerzucałem ich na poczekalnie bądź kickałem z kanału koledzy nie chcieli się ogarnąć  więc stąd te bany :) w dodatku gadali cały czas o innej sieci gdzie właścicielem jest Naxe 

Gość Guest
Napisano

Może byś nie kłamał że trolowaliśmy ? A jak masz jakieś dowody to jes przedstaw, bo gadać to sobie też mogę wierutny kłamco.

Nie użyliśmy ani słowa wulgaryzmu, grzecznie pytaliśmy, a twój kolega zaczął nas wyzywać od szmat. Gdy zażądaliśmy żebyś go ukarał, udawałeś że cię nie ma, prosiliśmy cię o rangi, to dałeś na rangę jakiegoś kutasa.

Ogarnij się człowieku, skoro nie umiesz traktować nowych graczy, to nie powinieneś mieć takiej funkcji.

Prosze o ukaranie tego gracza

Pozdrawiam

Gość Guest
Napisano

Jeżeli słowo NAXE to reklama innej sieci, to ten ,,administrator" chyba nie wie co oznacza reklama innej sieci. Nie padły żadne słowa związane z inną serwerownią prócz słowa Naxe, i tylko zapytaliśmy czy go znają i nie wiedzą gdzie jest. To ten administrator zaczął nas obrażać i mówić żebyśmy spierdalali na TOP Gówno. Czy tak zachowuję się osoba na stanowisku ?

Napisano

człowieku nie mam zamiaru z tobą dyskutować.Jeżeli z twoim kolegą jesteście taki śmieszki to do cyrku a nie na teamspea'ku będziecie trollować i reklamować inne sieci pozdro :)

Gość Guest
Napisano

Kiedy zareklamowaliśmy inną sieć typie ? Widzę że grunt ci się pod nogami sypie, to coraz to nowe kłamstwa wymyślasz. Żaden gimbus nie będzie mnie oczerniał, że zrobiłem coś, czego nie zrobiłem. Puknij się w tą swoją pustą główkę i przyznaj się do bezpodstawnego bana i obrazy. A jeśli masz jakieś dowody że reklamowałem inną sieć to mi je przedstaw. Nie pozdrawiam Cię 

Napisano

Po 1 ani razu nie obraziłem twojej osoby w porównaniu do ciebie. Reklamowałeś inna sieć wraz z kolegą + wyzywałeś i trollowałeś nie mam tu już nic do dodania :)

Gość Guest
Napisano

Grzecznie się spytaliśmy o naXe tylko. To nie była żadna reklama. Jeszcze poprośiliśmy o rangę na ts otrzymalismy range "Kutas" Dziękuje bardzo. Tak się traktuje nowych graczy ?? Daje się takie rangi i daje się permy pt. "Nudzi Ci się". 

Gość Guest
Napisano

No twoje zachowanie budzi brak słów, czuję się zbulwersowany  i rozgoryczony zaistniałą sytuacją

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

• Odpowiedzi 21
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...