Gość Guest Napisano 7 Lipca 2015 #1125 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Twój nick podczas gry: pLuCa pRzYjEmNiE pLoNa Godzina, data zdarzenia: 2015-07-08 1:00 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:21641608 Uzasadnienie: Dokładnie nie wiem co się stało, dostałem bana bez ss-ów czy nagranego dema. Nie wiem czy administrator zrobił to przypadkowo, ale proszę o unbana. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : pLuCa pRzYjEmNiE pLoNa [AMXBans] Reason : ' Cheater Destroyed ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 21641608 ' [AMXBans] Your IP : ' 31.178.91.2 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Lipca 2015 #1127 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Zapraszamy admina do wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fRyT3k Napisano 8 Lipca 2015 #1097 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Nie dawałem bana panu pŁuCa pRzYjEmNiE pŁoNą W tym czasie bana dałem AlibabaToTy? i PopekToTy ? Niestety demka nie nagrałem po czym wyszedłem z gry i w consoli już nic nie ma. Jeżeli to moja wina to mogę jedynie przeprosić, ale jestem pewien że dawałem w tym czasie tylko 2 bany i jednego później za sh. Potwierdzam że autor tematu grał na steam. Prosze o odbanowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 8 Lipca 2015 #761 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Najwyraźniej musiałeś zrobić to przypadkowo. Pilnuj się bardziej, bo destroy to jednak mocna rzecz: 08/07/2015 - 00:57:17: Gracz 'pLuCa pRzYjEmNiE pLoNa' [31.178.91.2] [sTEAM_0:0:21641608] zniszczony przez admina 'fRyT3k' Był reset bansa, więc bana już nie ma. Jedyne co musisz zrobić, to przeinstalować cs'a, aby po destroyu działał poprawnie. Oczywiście przepraszamy za pomyłkę admina. Decyzję czy go ukarać zostawiam opiekunce serwera. Osobiście ostrzeżenia nie daję, ponieważ przyznałeś się do winy i był to przypadek. Mam nadzieję, że gracz również to tak potraktuje i nie będzie miał Ci tego za złe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 8 Lipca 2015 #762 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi