n-ty dzien Napisano 7 Lipca 2015 #1387 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Obie propozycję będą jeszcze dopracowywane (modyfikacja czaszki, usunięcie/zostawienie tarczy). Na początku musimy wiedzieć, która wersja Wam bardziej odpowiada. Wtedy graficy przysiądą do dalszych poprawek. 1. Logo by @NikoS: 2. Logo by : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Lipca 2015 #1361 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Druga ze względu na to, że pierwsze jest według mnie takie "bajkowe". Z loga Daniela wyrzuciłbym to ciemne coś z tyłu i spróbował dać na całej powierzchni tarczy z takim przenikaniem jak teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 7 Lipca 2015 #1365 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Nie mam wiele wspólnego z grafika,Raz zrobiłem avek dla Wandisia i nie wypalił :-/ :-/ :aggressive: , wiec moja kariera w tym kierunku nie poszła za daleko. Moim skromnym zdaniem logo powinno "ociekać" prostotą, przejrzystością. Musi być miłe dla oka i łatwe do zapamiętania. To znak firmowy jakby nie patrzył. Logo 1 - pierwsze skojarzenie jak je zobaczyłem "gimbaza" nie wiem czemu :sad: .Robione pod dzieci.. Zbyt dużo bajki w nim. Drugie zaś ma cechy, o których pisałem wyżej.Skromne, przejrzyste. Zawiewa nawet taka grozą :_aggr: Nadaje się! Tylko czegoś tam jeszcze brakuje,jakieś pomysły? Mój głupkowaty pomysł to taki żeby w miejsce oczu wstawić literki M i H. Ogólnie prace konkretne panowie, czapki z głów. :hi: :hi: :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Del Napisano 7 Lipca 2015 #484 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Prostota > wygląd Wybieram 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 7 Lipca 2015 #473 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Opcja 2 ze względu na ten "pazur" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 7 Lipca 2015 #646 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Bajkowa wersja wydaje się lepsza tylko napis pod Multi-Head.pl mi nie odpowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 7 Lipca 2015 #649 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Na stary styl wybieram wersję Nikosia. Cthulhu robił "mordę" na ten nowy i uważam, że świetnie mu to wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destero. Napisano 7 Lipca 2015 #586 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Ta druga wersja bardziej pasuje pod herb jakiegoś klanu, wiec nadal pierwsza wersja jest lepsza chociaż ten napis jest nie zbyt dobrany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 7 Lipca 2015 #1268 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Ta druga wersja bardziej pasuje pod herb jakiegoś klanu, wiec nadal pierwsza wersja jest lepsza chociaż ten napis jest nie zbyt dobrany. Polska też ma herb, niekoniecznie jest klanem. Moim zdaniem znacznie lepiej się prezentuje praca druga. Jednak wolałbym żeby motyw przewodni był jednak oryginałem a nie oklepaną grafiką znaną przez 90% społeczności w Waszym wieku. Będzie lekkie pośmiewisko, że graficy niedomagają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 7 Lipca 2015 #1245 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Logo drugie wygrywa. Ładnie sie prezentuje pasuje do forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 7 Lipca 2015 #1229 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Moim zdaniem druga kategoria dominuje widać tam tą złość ten pazur . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 7 Lipca 2015 #1230 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Jaki pazur.. o czym wy piszecie. Żadnego pazura nie dodawałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 7 Lipca 2015 #1234 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Cth coś tam coś tam Zadałeś pytanie w poprzednim temacie odnośnie herbu, z herbem musi być na 100% ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 7 Lipca 2015 #1236 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Powiem tak, oba są bardzo dobre pod względem przemyślenia i wykonania. Osobiście oddałem głos na logo NikoS'ia ze względu na to, że odchodzi ono od takiego "stereotypu", wnosi jakąś świeżość, mimo, że Cthulhu też dał sobie radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 7 Lipca 2015 #1217 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Nie rozumiem was.. ide stond. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 7 Lipca 2015 #1214 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Mnie bardziej do gustu przypadła wer. 1, ale wolałbym zobaczyć całe logotypy. Bo przecież o to głównie się rozchodzi. Ikony przy tematach to sprawa drugorzędna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 7 Lipca 2015 #1198 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 [align=center][/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 7 Lipca 2015 #1178 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Blown ma inne logo, czemu deflection i golden mają mieć prawie identyczne? Jestem za jedynką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
'InFamous Napisano 7 Lipca 2015 #1159 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Zdecydowanie logo nr. 2 dobrze będzie pasowało do forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 7 Lipca 2015 #1162 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 2, poważniej wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodi Napisano 7 Lipca 2015 #1164 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Trudno wybrać, dwie dobre prace ale stawiam na tą drugą. http://thumbs.dreamstime.com/z/oskrzydlona-motocykl-parowozowa-czaszka-9372287.jpg taką czaszkę by mogli zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 7 Lipca 2015 Autor #1118 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Blown ma inne logo, czemu deflection i golden mają mieć prawie identyczne? Jestem za jedynką. Memesio Do Blown także robił NikoS, za co mu dziękuje, bo wykonał perfekcyjną pracę. Zgadzam się z Tobą co do Golden i Deflection, nie powinny mieć podobnych, ale ja bym uderzył w inny klimat. A nie uważacie, że sieć powinna mieć jedno rozpoznawalne logo? Rozumiem inny układ całego headera. Dodajmy jeszcze jeden skin, nazwijmy go Stumilowy_Las i jako logo ustawmy Kubusia Puchatka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 7 Lipca 2015 #1120 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Uważam tak jak napisałeś, ale skoro zaczęliście 3 loga to skończcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 8 Lipca 2015 #164 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Polska też ma herb, niekoniecznie jest klanem. Moim zdaniem znacznie lepiej się prezentuje praca druga. Jednak wolałbym żeby motyw przewodni był jednak oryginałem a nie oklepaną grafiką znaną przez 90% społeczności w Waszym wieku. Będzie lekkie pośmiewisko, że graficy niedomagają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi