Skocz do zawarto艣ci

Powita膰.

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imi臋: Przemys艂aw

2. Kontakt:

a) Steam;

b) GaduGadu (czasem jestem);

c) Facebook;

d) Telefon (w razie potrzeby podam);

3. Lokalizacja:艢l膮skie, Pszczyna

4. Czas kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum (oko艂o): Zale偶y od dnia, oko艂o paru godzin, przy czym cz臋ste wej艣cia, sprawdzenie nowej zawarto艣ci i opuszczenie forum.

5. Posty (min.650 sensownych): Jest.

6. Co chcia艂by艣 zrobi膰 na Forum (uzasadnienie): Wnie艣膰 troch臋 rygoru i walczy膰 o prawa jednostek na forum.

7. Dzia艂 kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum: Ca艂e forum.

8. Posiadanie umiej臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi: Jako Opiekun admin贸w DD2+DM musia艂em posiada膰 takie umiej臋tno艣ci.

9. Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci: Cierpliwo艣ci si臋 nabawi艂em b臋d膮c tutaj Adminem Technicznym oraz Opiekunem, gdy trzeba by艂o czeka膰 par臋 dni na odpowied藕 wy偶szej administracji. Systematyczno艣膰 to wrodzona moja cecha.

10. Ilo艣膰 otrzymanych ostrze偶e艅 w przesz艂o艣ci: 0 (w tym dwa upomnienia, jedno za spam na Shoutboxie - @Procentowy wychwyci艂 moj膮 pomy艂k臋, przycisn膮艂em sobie na TouchPad w laptopie i przez co wys艂a艂o wiadomo艣膰, a ja si臋 nie zorientowa艂em).

11. Co艣 o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]: Witam. Nazywam si臋 Przemys艂aw jestem absolwentem Technikum Hotelarskiego, posiadam technika w tej dziedzinie oraz matur臋. Jako pracownik recepcji przez rok, nauczy艂em si臋 wsp贸艂pracy. Gra艂em w pobliskiej dru偶ynie pi艂karskiej, zako艅czy艂em swoj膮 karier臋, gdy rozwi膮zano klub z powod贸w finansowych, jako goalkeeper zawsz臋 stawa艂em na wysoko艣ci zadania i prowadzi艂em zesp贸艂 do zwyci臋stw, nawet awansowali艣my do okr臋g贸wki. Obecnie pracuj臋 w du偶e firmie, dlatego wyje偶d偶am na delegacje, zazwyczaj trwaj膮 jeden dzie艅, cz臋sto nudz膮c si臋 siedz臋 na forum i przegl膮dam tematy. W planach na przysz艂o艣膰 mam zamiar zakupi膰 samoch贸d.

Zrezygnowa艂em z funkcji Admina Technicznego, gdy偶 czu艂em si臋 za bardzo naci膮gany, popychany do roboty nie otrzymuj膮c nawet pochwa艂y. Opiekun admin贸w DD2+DM, powinien si臋 lepiej zajmowa膰 tym serwerem, oraz cz臋艣ciej na nim gra膰, jako Opiekun si臋 nie sprawdzi艂em.

Pozdrawiam.

12. Do艣wiadczenie (czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?):

By艂em adminem Technicznym tej serwerowni.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Ostatnimi czasy bywam na forum, widzia艂em, 偶e posiada艂e艣 rangi, ale zrezygnowa艂e艣, nie znam powod贸w i nie wnikam, ale jednak po rezygnacji trzeba troszeczk臋 poczeka膰. Musisz dalej by膰 aktywny, a na pewno w przysz艂o艣ci powierz膮 Ci rang臋 Moderatora ( wa偶n膮 do艣膰 funkcj臋 ) . :) Na nie.

Odno艣nik do komentarza

Wiem jak bardzo zale偶a艂o Ci na tej funkcji i wiem jak na ni膮 pracowa艂e艣. Jeste艣 w stanie da膰 sieci bardzo du偶o, dlatego zrobi臋 wyj膮tek. Pami臋taj jednak, 偶e gdy le偶y Ci co艣 na w膮trobie, lepiej jest wyplu膰 to prosto w twarz i wszystko wyja艣ni膰. Zas艂u偶y艂e艣 na t臋 rang臋 jak ma艂o kto.

Odno艣nik do komentarza

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko Moderatora. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...