MemesiO Napisano 3 Lipca 2015 #5046 Udost臋pnij Napisano 3 Lipca 2015 1. Imi臋: Przemys艂aw 聽 聽 聽 2. Kontakt: 聽 a) Steam; 聽 b) GaduGadu (czasem jestem); 聽 c) Facebook; 聽 d) Telefon (w razie potrzeby podam); 聽 聽 聽 3. Lokalizacja:艢l膮skie, Pszczyna 聽 聽 聽 4. Czas kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum (oko艂o): Zale偶y od dnia, oko艂o paru godzin, przy czym cz臋ste wej艣cia, sprawdzenie nowej zawarto艣ci i opuszczenie forum. 聽 聽 聽 5. Posty (min.650 sensownych): Jest. 聽 聽 聽 6. Co chcia艂by艣 zrobi膰 na Forum (uzasadnienie): Wnie艣膰 troch臋 rygoru i walczy膰 o prawa jednostek na forum. 聽 聽 聽 7. Dzia艂 kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum: Ca艂e forum. 聽 聽 聽 8. Posiadanie umiej臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi: Jako Opiekun admin贸w DD2+DM musia艂em posiada膰 takie umiej臋tno艣ci. 聽 聽 聽 9. Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci: Cierpliwo艣ci si臋 nabawi艂em b臋d膮c tutaj Adminem Technicznym oraz Opiekunem, gdy trzeba by艂o czeka膰 par臋 dni na odpowied藕 wy偶szej administracji. Systematyczno艣膰 to wrodzona moja cecha. 聽 聽 聽 10. Ilo艣膰 otrzymanych ostrze偶e艅 w przesz艂o艣ci: 0 (w tym dwa upomnienia, jedno za spam na Shoutboxie - @Procentowy wychwyci艂 moj膮 pomy艂k臋, przycisn膮艂em sobie na TouchPad w laptopie i przez co wys艂a艂o wiadomo艣膰, a ja si臋 nie zorientowa艂em). 聽 聽 聽 11. Co艣 o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]: Witam. Nazywam si臋 Przemys艂aw jestem absolwentem Technikum Hotelarskiego, posiadam technika w tej dziedzinie oraz matur臋. Jako pracownik recepcji przez rok, nauczy艂em si臋 wsp贸艂pracy. Gra艂em w pobliskiej dru偶ynie pi艂karskiej, zako艅czy艂em swoj膮 karier臋, gdy rozwi膮zano klub z powod贸w finansowych, jako goalkeeper zawsz臋 stawa艂em na wysoko艣ci zadania i prowadzi艂em zesp贸艂 do zwyci臋stw, nawet awansowali艣my do okr臋g贸wki. Obecnie pracuj臋 w du偶e firmie, dlatego wyje偶d偶am na delegacje, zazwyczaj trwaj膮 jeden dzie艅, cz臋sto nudz膮c si臋 siedz臋 na forum i przegl膮dam tematy. W planach na przysz艂o艣膰 mam zamiar zakupi膰 samoch贸d. 聽 Zrezygnowa艂em z funkcji Admina Technicznego, gdy偶 czu艂em si臋 za bardzo naci膮gany, popychany do roboty nie otrzymuj膮c nawet pochwa艂y. Opiekun admin贸w DD2+DM, powinien si臋 lepiej zajmowa膰 tym serwerem, oraz cz臋艣ciej na nim gra膰, jako Opiekun si臋 nie sprawdzi艂em. 聽 Pozdrawiam. 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 12. Do艣wiadczenie (czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?): 聽 By艂em adminem Technicznym tej serwerowni. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Kristo Napisano 3 Lipca 2015 #4210 Udost臋pnij Napisano 3 Lipca 2015 Idealny kandydat na to stanowisko, aktywny, pomocny, kulturalny, ma do艣wiadczenie, nie pozostaje mi nic innego jak odda膰 g艂o艣 na tak. 聽 聽 聽 Pozdrawiam 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 3 Lipca 2015 #4090 Udost臋pnij Napisano 3 Lipca 2015 RLY ?聽 聽 Dawno odszed艂e艣 ? Ale ale masz 30 h i masz moje tak :! 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 3 Lipca 2015 #4095 Udost臋pnij Napisano 3 Lipca 2015 By艂 i b臋dzie ch艂opak mia艂 lekkie za艂amanie ale jak wida膰 zale偶y mu i nie mo偶e patrze膰 na zamieszanie gdy go nie ma jak najbardziej TAK 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Napisano 3 Lipca 2015 #4109 Udost臋pnij Napisano 3 Lipca 2015 Ja wiem, 偶e pewnie dostan臋 warna.聽 聽 Ale jestem poprostu na tak... trzeba docenia膰 prac臋 innych 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
preson Napisano 3 Lipca 2015 #3817 Udost臋pnij Napisano 3 Lipca 2015 Troch臋 nie na miejscu..Rezygnujesz z Admina Forum i nagle, startujesz o moderatora. 聽 Sorki, ale musz臋 by膰 na nie.聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Lipca 2015 #3818 Udost臋pnij Napisano 3 Lipca 2015 Ostatnimi czasy bywam na forum, widzia艂em, 偶e posiada艂e艣 rangi, ale zrezygnowa艂e艣, nie znam powod贸w i nie wnikam, ale jednak po rezygnacji trzeba troszeczk臋 poczeka膰. Musisz dalej by膰 aktywny, a na pewno w przysz艂o艣ci powierz膮 Ci rang臋 Moderatora ( wa偶n膮 do艣膰 funkcj臋 ) . Na nie. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
jestem slaby i chuj. Napisano 4 Lipca 2015 #3772 Udost臋pnij Napisano 4 Lipca 2015 S艂abe zachowanie troszk臋, 偶e zaraz po rezygnacji z AT i OS, sk艂adasz podanie na moderatora. Nie mam nic do Ciebie, ale tym czynem niestety w moich oczach troszk臋 straci艂e艣. Jestem na nie. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 4 Lipca 2015 #3658 Udost臋pnij Napisano 4 Lipca 2015 Wiem jak bardzo zale偶a艂o Ci na tej funkcji i wiem jak na ni膮 pracowa艂e艣. Jeste艣 w stanie da膰 sieci bardzo du偶o, dlatego zrobi臋 wyj膮tek. Pami臋taj jednak, 偶e gdy le偶y Ci co艣 na w膮trobie, lepiej jest wyplu膰 to prosto w twarz i wszystko wyja艣ni膰. Zas艂u偶y艂e艣 na t臋 rang臋 jak ma艂o kto. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 4 Lipca 2015 #3659 Udost臋pnij Napisano 4 Lipca 2015 聽 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko Moderatora. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi