MemesiO Napisano 3 Lipca 2015 #5046 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 1. Imię: Przemysław 2. Kontakt: a) Steam; b) GaduGadu (czasem jestem); c) Facebook; d) Telefon (w razie potrzeby podam); 3. Lokalizacja:Śląskie, Pszczyna 4. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): Zależy od dnia, około paru godzin, przy czym częste wejścia, sprawdzenie nowej zawartości i opuszczenie forum. 5. Posty (min.650 sensownych): Jest. 6. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Wnieść trochę rygoru i walczyć o prawa jednostek na forum. 7. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Całe forum. 8. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Jako Opiekun adminów DD2+DM musiałem posiadać takie umiejętności. 9. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Cierpliwości się nabawiłem będąc tutaj Adminem Technicznym oraz Opiekunem, gdy trzeba było czekać parę dni na odpowiedź wyższej administracji. Systematyczność to wrodzona moja cecha. 10. Ilość otrzymanych ostrzeżeń w przeszłości: 0 (w tym dwa upomnienia, jedno za spam na Shoutboxie - @Procentowy wychwycił moją pomyłkę, przycisnąłem sobie na TouchPad w laptopie i przez co wysłało wiadomość, a ja się nie zorientowałem). 11. Coś o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]: Witam. Nazywam się Przemysław jestem absolwentem Technikum Hotelarskiego, posiadam technika w tej dziedzinie oraz maturę. Jako pracownik recepcji przez rok, nauczyłem się współpracy. Grałem w pobliskiej drużynie piłkarskiej, zakończyłem swoją karierę, gdy rozwiązano klub z powodów finansowych, jako goalkeeper zawszę stawałem na wysokości zadania i prowadziłem zespół do zwycięstw, nawet awansowaliśmy do okręgówki. Obecnie pracuję w duże firmie, dlatego wyjeżdżam na delegacje, zazwyczaj trwają jeden dzień, często nudząc się siedzę na forum i przeglądam tematy. W planach na przyszłość mam zamiar zakupić samochód. Zrezygnowałem z funkcji Admina Technicznego, gdyż czułem się za bardzo naciągany, popychany do roboty nie otrzymując nawet pochwały. Opiekun adminów DD2+DM, powinien się lepiej zajmować tym serwerem, oraz częściej na nim grać, jako Opiekun się nie sprawdziłem. Pozdrawiam. 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Byłem adminem Technicznym tej serwerowni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 3 Lipca 2015 #4210 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Idealny kandydat na to stanowisko, aktywny, pomocny, kulturalny, ma doświadczenie, nie pozostaje mi nic innego jak oddać głoś na tak. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 3 Lipca 2015 #4090 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 RLY ? Dawno odszedłeś ? Ale ale masz 30 h i masz moje tak :! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 3 Lipca 2015 #4095 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Był i będzie chłopak miał lekkie załamanie ale jak widać zależy mu i nie może patrzeć na zamieszanie gdy go nie ma jak najbardziej TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lipca 2015 #4109 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Ja wiem, że pewnie dostanę warna. Ale jestem poprostu na tak... trzeba doceniać pracę innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
preson Napisano 3 Lipca 2015 #3817 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Trochę nie na miejscu..Rezygnujesz z Admina Forum i nagle, startujesz o moderatora. Sorki, ale muszę być na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Lipca 2015 #3818 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Ostatnimi czasy bywam na forum, widziałem, że posiadałeś rangi, ale zrezygnowałeś, nie znam powodów i nie wnikam, ale jednak po rezygnacji trzeba troszeczkę poczekać. Musisz dalej być aktywny, a na pewno w przyszłości powierzą Ci rangę Moderatora ( ważną dość funkcję ) . Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jestem slaby i chuj. Napisano 4 Lipca 2015 #3772 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Słabe zachowanie troszkę, że zaraz po rezygnacji z AT i OS, składasz podanie na moderatora. Nie mam nic do Ciebie, ale tym czynem niestety w moich oczach troszkę straciłeś. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 4 Lipca 2015 #3658 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Wiem jak bardzo zależało Ci na tej funkcji i wiem jak na nią pracowałeś. Jesteś w stanie dać sieci bardzo dużo, dlatego zrobię wyjątek. Pamiętaj jednak, że gdy leży Ci coś na wątrobie, lepiej jest wypluć to prosto w twarz i wszystko wyjaśnić. Zasłużyłeś na tę rangę jak mało kto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 4 Lipca 2015 #3659 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko Moderatora. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi