Skocz do zawarto艣ci

[REDAKTOR]NeQ?

NeQ

Rekomendowane odpowiedzi

Imi臋:Wiktor

Kontakt [steam/Gadu-Gadu]:Steam:NeQ | Dlaczego by nie?

Sta偶 na forum:聽5d23h

Do艣wiadczenie w pe艂nieniu podobnej funkcji:Jeszcze nie by艂o ale co艣 nowego nie zaszkodzi

Twoje osi膮gni臋cia na forum聽Multi-Head.pl:ADMIN DD2#2\Cz艂onek UBT

Znajomo艣膰 zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]:7/8

Ilo艣膰 wolnego czasu na pe艂nienie funkcji Redaktorskiej:zawsze kiedy nie 艣pi臋 zwykle gdy natchnie mnie na napisanie czego艣 ciekawego z pozoru nawet nie zbyt wa偶nego zapisuj臋 to sobie na telefonie.

Przyk艂adowy wywiad (najwa偶niejszy podpunkt, musi by膰 napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwy偶szym poziomie):

Dodam jeszcze od siebie 偶e chcia艂 bym tworzy膰 materia艂y w formie multimedialnej (mo偶e si臋 uda) :P

Programowanie-tylko dla wybranych?
Jak si臋 okazuje聽programowanie czyli tworzenie program贸w nie jest rzecz膮 trudna.
Opiera si臋 na prostych dzia艂aniach matematycznych i znajomo艣ci paru s艂贸w w jezyku angielskim.
Je偶eli kto艣 kiedykolwiek widzia艂 kod programu na pewno wyobra偶a go sobie teraz ponownie,
mn贸stwo linijek niezrozumia艂ego tekstu.
Ale najprostszym ju偶 programozwaniem jest praca w programie Excel-nie sprawia ci to problem贸w? No widzisz ju偶 to s膮 podstawy kodowania aplikacji.
Bardzo szybko mog臋 rozwia膰 twoje nastawienie do pr贸by podj臋cia stworzenia w艂asnego programu czy tez zrozumienia w jaki spos贸b dzia艂a,dana aplikacja.
Przedstawiam ci serie tutoriali, kt贸re tworzone s膮 przez cz艂owieka dla cz艂owiek autor krok po kroczku raczkuje z nami, aby osi膮gn膮膰 poziom聽w, kt贸rym sami b臋dziemy w stanie tworzy膰 w艂asne programy.
Pomy艣l sobie teraz, 偶e chcia艂by艣 stworzy膰 program, kt贸ry b臋dzie ci przypomina艂 o wys艂aniu dla kolegi wa偶nego materia艂u, oczywi艣cie mo偶esz聽do tego u偶y膰 np. po prostu budzika, ale ile satysfakcji da ci to je偶eli co艣, co zrobi艂e艣 sam b臋dzie ci o 贸w zadaniu przypomina膰?
Pr贸buj膮c przej艣膰 cho膰by przez pierwsze 3 odcinki na pewno nic nie stracisz, mo偶esz tylko zyska膰!

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Nie ma si臋 nad czym zastanawia膰.

1. Zaciekawi艂e艣 mnie t膮 form膮 multimedialn膮, kt贸r膮 chcesz wprowadzi膰.

2. Sam fakt, 偶e zapisujesz sobie to co Ci wpadnie do g艂owy, kwalifikuje Ci臋 jako osob臋 kompetentn膮 na to stanowisko.

3. 艁adny artyku艂 (jak na pocz膮tek). :D

Tak jak koledzy wspomnieli, kolory dawaj 偶ywsze, by by艂y lepiej widoczne nawet na niskiej jasno艣ci (np. Na telefonie).

Jestem na Tak! :)

Odno艣nik do komentarza

Powiem tak wychwyci艂em jeden, albo dwa b艂臋dy ze spacj膮 (ale to zapewne przez po艣piech).

Musisz zmieni膰 kolor, bo te偶 musia艂em trzyma膰 LPM, 偶eby optymalnie przeczyta膰 tekst.

A teraz zostawmy te drobne b艂臋dy i przejd藕my do pozytyw贸w.

Na pewno to co m贸wi艂 . Ju偶 wcze艣niej mi wspomina艂e艣, 偶e pr贸cz normalnej formy pisemnej b臋dziesz u偶ywa艂 formy multimedialnej, dobre od艣wie偶enie dla naszej redakcji.

Chcemy rozkr臋ca膰 to co przez jaki艣 czas zaros艂o grzybem wi臋c ka偶da para r膮k (oczywi艣cie nadaj膮ca si臋) si臋 przyda.

Artyku艂 napisany zwi臋藕le, kr贸tko i na temat (obja艣nia dobrze co i jak).

Jeste艣 pozytywn膮 osob膮 (zdarza艂o mi si臋 z Tob膮 rozmawia膰) i przez to uwa偶am, 偶e si臋 nadasz.

Tak wi臋c reasumuj膮c masz moje TAK. (Te pierwsze 2 punkty s膮 po to, aby艣 m贸g艂 wyeliminowa膰 swoje ma艂e s艂abo艣ci).

Odno艣nik do komentarza

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane. Oznacza to, 偶e zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko Redaktora. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. Skontaktuj si臋 z H@ w celu dope艂nienia formalno艣ci.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...