NeQ Napisano 3 Lipca 2015 #4783 Udost臋pnij Napisano 3 Lipca 2015 Imi臋:Wiktor Wiek:18 Kontakt [steam/Gadu-Gadu]:Steam:NeQ | Dlaczego by nie? Sta偶 na forum:聽5d23h Do艣wiadczenie w pe艂nieniu podobnej funkcji:Jeszcze nie by艂o ale co艣 nowego nie zaszkodzi Twoje osi膮gni臋cia na forum聽Multi-Head.pl:ADMIN DD2#2\Cz艂onek UBT Znajomo艣膰 zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]:7/8 Ilo艣膰 wolnego czasu na pe艂nienie funkcji Redaktorskiej:zawsze kiedy nie 艣pi臋 zwykle gdy natchnie mnie na napisanie czego艣 ciekawego z pozoru nawet nie zbyt wa偶nego zapisuj臋 to sobie na telefonie. Przyk艂adowy wywiad (najwa偶niejszy podpunkt, musi by膰 napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwy偶szym poziomie): Dodam jeszcze od siebie 偶e chcia艂 bym tworzy膰 materia艂y w formie multimedialnej (mo偶e si臋 uda) 聽 聽Programowanie-tylko dla wybranych?Jak si臋 okazuje聽programowanie czyli tworzenie program贸w nie jest rzecz膮 trudna.Opiera si臋 na prostych dzia艂aniach matematycznych i znajomo艣ci paru s艂贸w w jezyku angielskim.Je偶eli kto艣 kiedykolwiek widzia艂 kod programu na pewno wyobra偶a go sobie teraz ponownie,mn贸stwo linijek niezrozumia艂ego tekstu.Ale najprostszym ju偶 programozwaniem jest praca w programie Excel-nie sprawia ci to problem贸w? No widzisz ju偶 to s膮 podstawy kodowania aplikacji.Bardzo szybko mog臋 rozwia膰 twoje nastawienie do pr贸by podj臋cia stworzenia w艂asnego programu czy tez zrozumienia w jaki spos贸b dzia艂a,dana aplikacja.Przedstawiam ci serie tutoriali, kt贸re tworzone s膮 przez cz艂owieka dla cz艂owiek autor krok po kroczku raczkuje z nami, aby osi膮gn膮膰 poziom聽w, kt贸rym sami b臋dziemy w stanie tworzy膰 w艂asne programy.Pomy艣l sobie teraz, 偶e chcia艂by艣 stworzy膰 program, kt贸ry b臋dzie ci przypomina艂 o wys艂aniu dla kolegi wa偶nego materia艂u, oczywi艣cie mo偶esz聽do tego u偶y膰 np. po prostu budzika, ale ile satysfakcji da ci to je偶eli co艣, co zrobi艂e艣 sam b臋dzie ci o 贸w zadaniu przypomina膰?Pr贸buj膮c przej艣膰 cho膰by przez pierwsze 3 odcinki na pewno nic nie stracisz, mo偶esz tylko zyska膰! Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 3 Lipca 2015 #3958 Udost臋pnij Napisano 3 Lipca 2015 Po "narodzonym z burzy" i wzbudzaj膮cym moje w膮tpliwo艣ci okaza艂 si臋 ogarni臋tym go艣ciem. Wydaje mi si臋, 偶e bez problemu sobie poradzi i na pewno si臋 przyda. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 3 Lipca 2015 #3959 Udost臋pnij Napisano 3 Lipca 2015 Zmie艅 kolor i bedzie git poradnik jest dobry jestem na tak 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
jestem slaby i chuj. Napisano 3 Lipca 2015 #4928 Udost臋pnij Napisano 3 Lipca 2015 Przyda si臋 kolejna para r膮k do pomocy. 聽Wydajesz si臋 by膰 ogarni臋tym go艣ciem. Jestem na tak.聽 聽 PS. Zmie艅 ten kolor, tak jak pisze kolega wy偶ej, bo nie wygl膮da to estetycznie. 聽 Bia艂y optymalny. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 3 Lipca 2015 Autor #4936 Udost臋pnij Napisano 3 Lipca 2015 555 "Zrodzony" brak pomys艂u+zajety nick+mi艂o艣膰 do GOT i wysz艂o samo 聽 Kolorek to znaczy bardziej jasny,bia艂y? 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 3 Lipca 2015 #4763 Udost臋pnij Napisano 3 Lipca 2015 Zmie艅 kolor reszta git 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Kristo Napisano 3 Lipca 2015 #4934 Udost臋pnij Napisano 3 Lipca 2015 Jak zmienisz kolor to b臋dzie super, plus do tego wiek i masz ju偶 par臋 rang na MG, wi臋c czemu nie. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽HardeQ Napisano 3 Lipca 2015 #5038 Udost臋pnij Napisano 3 Lipca 2015 Nie ma si臋 nad czym zastanawia膰. 聽 1. Zaciekawi艂e艣 mnie t膮 form膮 multimedialn膮, kt贸r膮 chcesz wprowadzi膰. 聽 2. Sam fakt, 偶e zapisujesz sobie to co Ci wpadnie do g艂owy, kwalifikuje Ci臋 jako osob臋 kompetentn膮 na to stanowisko. 聽 3. 艁adny artyku艂 (jak na pocz膮tek). 聽 聽 Tak jak koledzy wspomnieli, kolory dawaj 偶ywsze, by by艂y lepiej widoczne nawet na niskiej jasno艣ci (np. Na telefonie). 聽 Jestem na Tak! 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 3 Lipca 2015 #4070 Udost臋pnij Napisano 3 Lipca 2015 Powiem tak wychwyci艂em jeden, albo dwa b艂臋dy ze spacj膮 (ale to zapewne przez po艣piech). 聽 Musisz zmieni膰 kolor, bo te偶 musia艂em trzyma膰 LPM, 偶eby optymalnie przeczyta膰 tekst. 聽 聽 聽 A teraz zostawmy te drobne b艂臋dy i przejd藕my do pozytyw贸w. 聽 聽 聽 Na pewno to co m贸wi艂 . Ju偶 wcze艣niej mi wspomina艂e艣, 偶e pr贸cz normalnej formy pisemnej b臋dziesz u偶ywa艂 formy multimedialnej, dobre od艣wie偶enie dla naszej redakcji. 聽 Chcemy rozkr臋ca膰 to co przez jaki艣 czas zaros艂o grzybem wi臋c ka偶da para r膮k (oczywi艣cie nadaj膮ca si臋) si臋 przyda. 聽 Artyku艂 napisany zwi臋藕le, kr贸tko i na temat (obja艣nia dobrze co i jak). 聽 Jeste艣 pozytywn膮 osob膮 (zdarza艂o mi si臋 z Tob膮 rozmawia膰) i przez to uwa偶am, 偶e si臋 nadasz. 聽 聽 聽 Tak wi臋c reasumuj膮c masz moje TAK. (Te pierwsze 2 punkty s膮 po to, aby艣 m贸g艂 wyeliminowa膰 swoje ma艂e s艂abo艣ci). 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽HardeQ Napisano 4 Lipca 2015 #3668 Udost臋pnij Napisano 4 Lipca 2015 Witamy w szeregach, licz臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽HardeQ Napisano 4 Lipca 2015 #3669 Udost臋pnij Napisano 4 Lipca 2015 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane. Oznacza to, 偶e zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko Redaktora. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. Skontaktuj si臋 z H@ w celu dope艂nienia formalno艣ci. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi