Skocz do zawartości

August

August

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imię: Artur

2. Kontakt: steam/pw/ts3

3. Lokalizacja: Olsztyn

4. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): jak jest włączony komputer, to i forum

5. Posty (min.650 sensownych): są

6. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Sprzątać po tych, którzy nie umieją zachować porządku na forum.

7. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Dla mnie nie ma różnicy czy będę się zajmować danym działem, czy też całym forum.

8. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Mam wysokie stanowisko na studiach, które opiera się na współpracy z prowadzącymi, jak i studentami.

9. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Jak czegoś się podejmuję, to nigdy nie ma ze mną problemu, że to olewam. Niestety nie ma takiej osoby, która byłaby wstanie mnie wyprowadzić z równowagi :(

10. Ilość otrzymanych ostrzeżeń w przeszłości: 4, w tym 2 cofnięte.

11. Coś o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]: Nie utrzymuję kontaktów z ludźmi, którzy nie są mi "potrzebni do szczęścia", nie sugeruję się opiniami innych ludzi, muszę na własnej skórze przekonać się o danej osobie, żeby wydać na jego temat decyzję, więc nie będzie z mojej strony pochopnych działań. Każdy w moich oczach startuje z poziomu 0(najgorszego) i musi udowodnić, że zasługuje na szacunek etc.

Jestem jaki jestem, sporo ludzi uważa, że jestem chamski, nie umiem się zachowywać, wszędzie szukam zaczepek. Sama prawda ;) 

12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Byłem i Moderatorem na MyBB, php, IPB, jak i opiekunem sieci na IPB, więc pojęcie mam o tym, aczkolwiek nikt nie jest idealny.

Powtórzę to co pisałem na SB @August, oraz według mnie są teraz najlepszymi kandydaturami na to stanowisko.

Co do podania ładnie napisane.

Co do Twojej osoby - zdążyliśmy już się poznać troszkę lepiej. Na początku były małe zgrzyty, jednakże swoim zachowaniem przekonałeś mnie, że jesteś wartościową osobą.

Ogarnięty, ma doświadczenie, a na sieci jest od dłuższego czasu. Ze swoich obowiązków wywiązywał się  bardzo dobrze. I tak jak wspominał nie olewał ich.

Masz moje tak.

No no August, postarałeś się :D

Jak najbardziej na tak. Jest to osoba idealnie nadająca się na to stanowisko. August jest konsekwentny, bezinteresowny i sprawiedliwy. Nie trzyma żadnej strony i podchodzi do spraw realnie, a nie bo tego lubi albo tego nienawidzi.Wydaje mi się, że w roli moderatora by się sprawował bardzo dobrze.

Może ma charakter jaki ma, lecz sumiennie i rzetelnie wykonuje swoje " obowiązki ", nie miałem przyjemności z @August'em jeszcze rozmawiać ( mam nadzieję, że kiedyś na pewno :) ) lecz wydaje mi się, że jako Moderator podoła wyzwaniu ;)

Powodzenia.

Oczywiście mój post był marną prowokacją, jak widać skuteczną.

Od początku byłeś jedną z trzech osób, które wzbudziły moje zainteresowanie przy otwieraniu rekrutacji. W administracji brakuje osób bezpośrednich i lubiących kontrowersje, tym bardziej cieszy mnie to podanie. Uważam, że będziesz dobrym uzupełnieniem. Gratuluję.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko Moderatora. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...