Skocz do zawarto艣ci

Podanie

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imi臋: Krystian

2. Kontakt: steam/pw, reszty nie ma potrzeby na razie udost臋pnia膰.

3. Lokalizacja: Pomorskie, Tczew.

4. Czas kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum (oko艂o): Bardzo r贸偶nie, w r贸偶nych porach dnia i w r贸偶nych porach nocy.

5. Posty (min.650 sensownych): Nawet tysi膮c wi臋cej.

6. Co chcia艂by艣 zrobi膰 na Forum (uzasadnienie): Jakkolwiek wspom贸c jego dzia艂anie, je偶eli rangi nie otrzymam to b臋d臋 wypuszcza艂 propozycj臋 co do dzia艂ania forum.

7. Dzia艂 kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum: Nie chcia艂bym ogranicza膰 si臋 do jednego dzia艂u, a do ca艂ego forum.

8. Posiadanie umiej臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi: Raczej posiadam, lecz proponuj臋, by ka偶dy oceni艂 to sam wedle moich poczyna艅.

9. Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci: W miar臋 ludzkich mo偶liwo艣ci.

10. Ilo艣膰 otrzymanych ostrze偶e艅 w przesz艂o艣ci: Uczciwych? 0. Dosta艂em jedno, kt贸re zosta艂o zdj臋te po tym jak udowodni艂em, 偶e nie mia艂o prawa bytu, i otrzyma艂em 10 gdy Chudy mia艂 w艂am i zosta艂o z jego konta pobanowane p贸艂 forum.

11. Co艣 o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]: Wi臋c mam na imi臋 Krystian, @EvO bez przerwy p艂acze mi o to bym chocia偶 spr贸bowa艂 z艂o偶y膰 to podanie. W najbli偶szym okresie redakcja, kt贸r膮 obieca艂em obudzi膰 b臋dzie dla mnie bardzo wa偶na, wi臋c koniec ko艅c贸w mog臋 do艂o偶y膰 troch臋 czasu na og贸ln膮 prac臋 forum. My艣l臋, 偶e ka偶dy kto d艂u偶ej trzyma miejsce na sieci, wie mniej wi臋cej jaki jestem, nie planuj臋 tego zmienia膰 by si臋 komu艣 przypodoba膰, je偶eli b臋dzie to problemem to wiadomo co zrobi膰 z podaniem.

12. Do艣wiadczenie (czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?): Spore, kto by艂 ten zapewne wie.

Aby nic nie by艂o b艂臋dnie zinterpretowane: Zaznaczam, 偶e na samym kolorze mi nie zale偶y, pracowa膰 (zak艂adaj膮c pozytywny wynik podania - sam osobi艣cie zak艂adam odwrotny) b臋d臋 tak jak si臋 b臋dzie ode mnie wymaga艂o.

Dodam od siebie, 偶e nie posiadam 偶adnych odg贸rnych kontakt贸w, nie siedz臋 na ts'ie 6/24 i nie interesuje mnie kto ma jak膮 rang臋.聽

Pozdrawiam gor膮co.

Dodam, 偶e je偶eli b臋d臋 zawodzi艂 lub pojawi si臋 kto艣 ambitniejszy, a ja oka偶臋 si臋 nie przydatny i zostanie to um贸wione to bez problemu zwolni臋 miejsce.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Oczywi艣cie jak najbardziej na TAK.

Nam贸wi艂em go na to podanie, poniewa偶 jest jedn膮 z niewielu os贸b, spe艂niaj膮cych wymagania, kt贸ra po prostu si臋 nadaje.

Ponadto jest ogarni臋ty, pomocny, cz臋sto sk艂ada propozycje (sensowne) dotycz膮ce 偶ycia forum. O jego potencjale chyba nikomu nie trzeba m贸wi膰.

Jest ju偶 d艂ugo na sieci, rang臋 moderatora posiada艂, wi臋c w 100% sobie poradzi.

Odno艣nik do komentarza

Znam Ci臋 spooooooro czasu, jeste艣 ogarni臋ty, kultura i ortografia na poziomie, pomagasz w rozwoju forum, masz wspania艂e pomys艂y, wszystko pi臋knie ;)

Posiada艂e艣 nie tylko M@ :D wykazywa艂e艣 si臋 bardzo dobrze, nigdy nie by艂o zastrze偶en co do Twojej " pracy ", zawsze pomaga艂e艣 ka偶demu, po prostu idealna osoba na to stanowisko.

Oczywi艣cie jestem na TAK.

Powodzenia m艂odzie艅cze ;)

Odno艣nik do komentarza

No nie wiem.

Bot nad boty.

Leszcz nad leszcze.

Co z tego, 偶e spe艂nia wszystkie wymagania skoro jednego solidnego "pancza" nie potrafi sklei膰?

Niby nie ma lepszego kandydata od niego, niby go艣ciu jest OK, ale czy kto艣 kto przegrywa wszystkie bitwy powinien zosta膰 moderatorem?!?!?!

OCZYWI艢CIE, 呕E TAK! ;)

Powodzenia :friends:

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

nie jestem na forum od dawna aczkolwiek czytaj膮c wypowiedzi innych, przypn臋 si臋 do nich i dam Ci tak - jak najbardziej zas艂ugujesz na to stanowisko do艣wiadczenie masz ortografia na wysokim poziomie, powodzenia kamperkaBotq pozdrawia.

Odno艣nik do komentarza

Pewnie 偶e na聽Tak. HardeQ to bardzo dojrza艂y ch艂opak, kt贸ry swoim poziomem intelektualnym nie jednego by zagi膮艂 po 5 minutach rozmowy, cho膰by o ty艂ku maryny:P聽

Nada si臋 w 100 %. Dla mnie i on i August mogliby dosta膰 modka :D

Odno艣nik do komentarza

Bra艂bym. (Bez zboczonych my艣li prosz臋)

Wsp贸艂pracowa艂em z nim, nie wdawa艂 si臋 w konflikty, zawsze by艂 pomocy u偶ytkownikom, a co najwa偶niejsze jest i by艂 pracowity.

Pozdrawiam. ;)

Odno艣nik do komentarza

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to, i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko sieciowego moderatora. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z Super Moderatorem lub Administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...