August Napisano 3 Lipca 2015 #2195 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 [P] Jak masz na imię ? [O] Artur @happy [P]dlaczego jestes taki zimny ? [O]Jestem gorący, mam całe ciepło dla siebie [P]czemu twoje poczucie humoru na sb jest takie slaby ? [O]Nie każdy jest we wszystkim dobry [P]czemu patrzysz na błedy ortograficzne a same je popełniasz ? [O]Popełniam średnio 1 błąd na milion wyrazów [P]Powiedz coś śmiesznego [O]mogę napisać jedynie "coś śmiesznego" [P]Historyjkę ? [O]nie [P]Co Cię nakloniło nagle do powrotu UBT ? [O]Bo sobie nie radziłeś @Jellyfish. [P] Dlaczego jesteś wredny? [O]Żeby życie nie było zbyt piękne [P] Daczego akurat August? [O]No na te pytanie to powinnaś znać odpowiedź [P] Jak tam Twój braciszek? [O]który? :> [P] Dlaczego nie lubisz kobiet? [O]nie lubię, bo je tylko wielbię :wub: [P] Twoje najlepsze wspomnienie DG albo ES? [O] Jako takiego jedynego nie ma najlepszego. W czołówce jest ban od "H@" dla [P] Jak znalazłeś się na tej sieci? [O]Nie było modu na ES, na którym był mógł grać, to zacząłem szukać innych [P] Jak tam nauka? [O]studia [P] Masz jeszcze z kimś kontakt z ES? [O]z kilkoma mam [P] Zaśpiewaj piosenkę [O]lepiej nie [P] Masz dziewczynę? [O]a po co to komu? [P] Gdzie planujesz wyjechać na wakacje? [O]na pewno nie do Warszawy [P] Twoje marzenie? [O]nie napiszę, bo się nie spełni! [P] Dlaczego mało kto Cię lubi? :c [O]Nie utrzymuję kontaktu z ludźmi, którzy nie są mi do niczego potrzebni. Strata czasu. [P] Dlaczego ja Cię lubię i znoszę? [O]Bo jestem wyjątkowy :zawstydzony: [P] Lubisz minimki? [O]nie [P] August to..? [O]ksywka [P] Dlaczego nie masz poczucia humoru? [O] Nie każdy je ma [P] Jestes Rudy? [O] nie [P] Dlaczego postanowiłeś wrócić na MH? [O] A gdzieś odchodziłem? [P] Znasz z reala aquaxa? [O] nie [P] Planujesz byc tu kims wiecej niz UBT? [O] Planuję mieć czarny kolorek @HooD [P] Gołąbki czy schabowe? [O]schabowe [P] kebab czy tortilla? [O]jedząc kebaba osiedlasz araba ;x [P] Rodzaj muzyki? [O]Rap [P] Gdzie na wakacje? [O]w jakieś ciche miejsce [P] Brunetki czy blondynki? [O]czy @Chudy [P]Odpowiedz na pytania? Plz odpowiedz [O] oki @Freezu [P] Nominujesz Kristo do kolejnego kjułenej? [O] Nie jestem samobójcą @nynek [P] Gdzie mieszkasz? [O] W domu. [P] Jak długo jesteś już na Multi-Gówno? [O] Rejestracja: 27 sty 2014 [P] Co byś zmienił na sieci? [O] Na pewno sposób "bycia" adminów. [P] Jakie było Twoje największe marzenie? Spełniło się? [O] Jeszcze się nie spełniło, więc nie napiszę jakie [P] Z czego jesteś dumny? [O] Że jestem Polakiem. [P] BMW czy Audi? [O] Zależy od klas. [P]Monaur Adminem? [O] nie @555_dni [P] Dlaczego August z MH nie jest do końca tym samym Augustem z reala? Wiesz, że ja każdy smrodek wyczuje... [O] Zawsze możemy się spotkać, to zobaczysz jakim jestem Augustem NOMINUJĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 4 Lipca 2015 #3625 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Odpowiedzi dobre, + dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodi Napisano 4 Lipca 2015 #3595 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Najlepsza rozmowa z nynek, daje + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 4 Lipca 2015 #3402 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 4 Lipca 2015 #3334 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Kurcze liczyłem, że nie odpowiesz :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 7 Lipca 2015 #1861 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi