KieGoWhoYeah Napisano 1 Lipca 2015 #6973 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Witam, Szukałem i nie mogłem znaleźć podobnego Tematu, Jeśli gdzieś przeoczyłem to przepraszam Ale chciał bym zaproponować nowy GUI dla miłośników Multi-Head, nie jestem dobry w grafice wiec to się troszkę tyczy dla grafików o wykonanie GUI, może coś z logiem lub czymś charakterystycznym z Multi-Head Co o tym sadzicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 4 Lipca 2015 #3516 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Dobrze Cię zrozumiałem, że Ty rzucasz pomysł, żeby zrobić nowe GUI, a ktoś inny ma je zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
preson Napisano 4 Lipca 2015 #3420 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Dobrze Cię zrozumiałem, że Ty rzucasz pomysł, żeby zrobić nowe GUI, a ktoś inny ma je zrobić? Kolega po prostu zaproponował nowe GUI, nie widzę w tym nic złego. Ale nie wiem, czy jest to potrzebne. Jak dla mnie pomysł, do odstrzału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 5 Lipca 2015 #35359 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Niepotrzebny pomysl. GUI aktualnie jest bardzo przyzwoite. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 6 Lipca 2015 #2559 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Jeżeli ktoś będzie miał ochotę zrobić nowe GUI, nie widzę przeszkód. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 6 Lipca 2015 #2560 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi