Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2015 #7237 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Data i godzina: około 20:20 2015-06-30 Nick admina, który zawinił: nie mam pojęcia Dowody;http://speedy.sh/MBBs9/Bez-tytulu.png Świadkowie: brak Uzasadnienie:Około godz. 20:20 chciałem sobie pograć na serwerze DM TopMaps.Jednak przy próbie wejścia na serwer wyświetliła mi się informacja,że zostałem zbanowany pt. ,,Pr ba oszustaw przy wrzucaniu screen w'' na nick ScreaMy.O co chodzi?Ja gram na tym serwerze pod nickiem ~Fluig~ ;] i nigdy nikt mnie tam nie zbanował.A z resztą widać ,że adm pomylił IP i się spieszył ,ponieważ napisał ,,Pr ba oszustaw przy wrzucaniu screen w''.Wytłumaczy mi to ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 30 Czerwca 2015 #7199 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Witaj, Nie widzę bana na twój nick możliwe że twoje ip jest zmienne zrestartuj router po czym spróbuj wejść na serwer. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2015 #4497 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Niestety, restart routera nic nie dał.Nadal po wejściu na serwer po około 2 sekundach mnie wyrzuca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 30 Czerwca 2015 #4461 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Grasz na steam'ie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 30 Czerwca 2015 #4463 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Wejdź na byle jaki serwer wpisz status w konsolę i skopiuj cała linijkę z twoim nickiem wszystko co tam masz i wklej tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 30 Czerwca 2015 #4049 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Sprawdzałem po Twoim ip, które widnieje w górnym rogu Twojego postu. Rzeczywiście nakryło się ono z osobą zbanowaną. http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=1789 proszę bardzo oto link do tego bana. Również po tym IP (żeby się upewnić) wyszukałem tego zbanowanego użytkownika na forum i znalazłem temat, w którym wstawił złe ss. http://multi-head.pl/topic/60361-bez-ub-screamy/#entry317313. Jeżeli reset routera nie pomógł proponuje zadzwonić do operatora internetu, ponieważ odbanować Ciebie ie możemy bo zostałaby odbanowana również ta osoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lipca 2015 #5501 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Już wszystko jest OK dziękuję wszystkim za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 1 Lipca 2015 #6422 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 1 Lipca 2015 #5397 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi