Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2015 #7443 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Chodzi mi tutaj o Admina: gram na waleta Chciałbym go zgłosić ponieważ gracz o nicku: h0w ?! cisnął na wh. Pare razy mu powtarzałem żeby go sprawdził, ponieważ posiedziałem trochę na specu i zauważyłem u niego dopalacze. Najwidoczniej był to jego kolega i Admin (jak można tak go nazwać) nie reagował na moje prośby dlatego zgłaszam tą sytuacje na forum. Chciałbym żeby mój team został poważnie rozpatrzony. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 30 Czerwca 2015 #7442 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Jak ma Twój temat być poważnie rozpatrzony, jeżeli nie przedstawiłeś żadnych dowodów na to, że tak się zachowywał admin? Masz 24h na dostarczenie dowodów, inaczej dostaniesz ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 30 Czerwca 2015 #7441 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Zgłoś cheatera" do "Skargi i problemy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2015 #7438 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 wiesz jakby mi się logi zapisywały z konsoli to bym Ci dał. Możemy jeszcze trochę poczekać z tym tematem może jakiś gracz się wypowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 30 Czerwca 2015 #7524 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Zastosuj się do wzoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 1 Lipca 2015 Weteran MH #6446 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 nie ma dowodów , ban dawno minął zamykam czas minął . //close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 1 Lipca 2015 Weteran MH #6448 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi