Ciocia Krysia Napisano 30 Czerwca 2015 #7654 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Nick: Ciocia krysia i przyjaciele Wiek: 19 (6lipca) Doświadczenie (w byciu adminem): Były admin csb oraz csr. Amx nie jest dla mnie czymś nowym. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 7 lat. Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Jestem opanowany i bezkonfliktowy jeżeli chodzi o stosunek do graczy - mam duży dystans do tego co piszę i również do tego co piszą inni. Nie ukrywam, że lubię się pośmiać i popisać/pogadać głupoty ponieważ zazwyczaj jak gram mój stan umysłu mnie do tego zmusza. Mam poczucie humoru ale w sytuacjach kryzysowych/problemowych drzemie we mnie zimna krew oraz powaga. Tyle chyba starczy bo nie będę też pisał o sobie w samych superlatywach bo jak każdy mam swoje wady a trochę by się ich znalazło chodź nie będę ich wdrążał w świat wirtualny. Myślę, że jako nocny admin się przydam. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5-9h o ile mam wolne od pracy - (gram tylko w nocy) zdarzają się też wyjątki, że wejdę popołudniu na serwer ale to bardzo rzadko. Kontakt: STEAM_0:0:64180315 / PW forum. Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Ciocia%20Krysia%20i%20przyjaciele/80.72.43.106:27027/ (106h) /edit Poprawka pogrubienia tekstu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2015 #7449 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Jak najbardziej na tak -wiek -duża aktywność -znajomość Amx Myślę, że przyda się kolejny admin na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wazny Napisano 30 Czerwca 2015 #7479 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Również na TAK ... Daje info, dobry kontakt z graczami i humor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolodziej Napisano 30 Czerwca 2015 #7373 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Na tak. -godzinki są -steam -wiek -często widuje na serwie Dlaczego miałby nie dostać szansy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fRyT3k Napisano 30 Czerwca 2015 #4464 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Wiecznie na spect (moczu nie potrafisz utrzymać?) Nie wie kto to rudy. Nie ogarnia świata poza csem. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 1 Lipca 2015 #7022 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi