Gość Guest Napisano 28 Czerwca 2015 #10259 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Nick: POSEL. Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Bardzo dobre, byłem już adminem na kilku większych sieciach np. HolyFrag.com na cod 45k / Odpaleni.pl itd Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 Staż w CS-sie: Około 7lat Steam / NonSteam: Steam STEAM_0:1:51447293 Dlaczego Ty: Po dzisiejszej sytuacji z aimem. Postanowiłem złozyć podanie i nie pozwolić , aby na serwerze pojawił się choć jeden cziter. Jestem osobą miłą , uczynną , myślę ze kto mnie zna ten mnie lubi Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Na serwerze CoD 45k spędzam mój cały wolny czas . 4-5h dziennie. Kontakt: GG: 52932134 / Prywatna wiadomość na serwisie Multi-head.pl bądz steam. Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=POSEL. (nie wiem czy to jest to) - mała liczba godzin , ale to można nadrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Czerwca 2015 #10019 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Rejestracja: 17:21 Podanie: 17:28 +Reklama Konto pod podanie NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 28 Czerwca 2015 #10210 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Mysle ze warto chlopakowi dac szanse, jest aktywna i kulturalna osoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masherrr Napisano 28 Czerwca 2015 #9871 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Na razie na nie. Pobądź aktywny na forum, dobij godziny i wtedy złóż podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 29 Czerwca 2015 #9484 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 NIE - Konto pod podanie, dobij godziny na serwerze, aktywniej na forum, Twój staż na serwerze to jedyne 7 dni.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodi Napisano 29 Czerwca 2015 #8542 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Na razie na nie pograj jeszcze trochę i napisz ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 29 Czerwca 2015 #125 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Póki nie ma opiekuna (jest na urlopie) to troszeczkę ogarnę podania. Na razie wszystkie wypowiedzi są na nie, nie masz wymaganego czasu na serwerze. Proponuję dać się poznać i dobić godzinki. Do tego czasu zamykam podanie. Zgłoś się za 5-7 dni z prośbą o ponowne otworzenie do mnie, bądź innych osób z wyższej administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 9 Lipca 2015 #309870 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Brak aktywności w ostatnim czasie. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi