Gość Guest Napisano 28 Czerwca 2015 #10537 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Siemanko, mam problem tego typu że za każdym razem gdy wejdę na COD 201 to w połowie ładowania się serwera wywala mi cs'a na pulpit bez żadnego błędu, ani nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 28 Czerwca 2015 #7777 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 próbowałeś reinstall cs'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Czerwca 2015 #10167 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Tak próbowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Czerwca 2015 #9496 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Spróbuj przed wejściem na serwer wpisać komendę "fs_lazy_precache 1". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodi Napisano 29 Czerwca 2015 #2902 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Też miałem taki problem rozwiązałem go tak - Stworzyłem nowy profil na komputerze stary usunołem nastepnie reistal cs'a i wszystko działało poprawnie spróbuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 29 Czerwca 2015 #8091 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Obstawiam że komputer nie był od dawien dawna skanowany oprogramowaniem typu anti malware(lub nie był formatowany od xxx czasu) Polecam przeskanowanie komputera programem Malvarebytes anti malware, usuniecie szkodliwych plikow, usunicie programu i wejscie do gry;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lipca 2015 #6044 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Wszystko wyżej próbowałem i nie działa Nawet format zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 4 Lipca 2015 #3478 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 A inne serwery Ci działają? Jeżeli tak, to spróbuj wpisać w konsoli cl_allowdownload 1 ewentualnie napisać do kogoś, żeby przesłał Ci folder cstrike, kto gra na tym serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 8 Lipca 2015 #259568 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Jeżeli autor tematu nie odpowiada to oznacza, że problem zniknął. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 8 Lipca 2015 #259569 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi