Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2015 #883 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 sory ze znow pisze ale bez jaj [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'obraza admina' [AMXBans] Duration: '3 hours' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:17261447' [AMXBans] Your IP: '62.182.104.20' [AMXBans] =============================================== Shaft (RADIO): Fire in the hole! [Granat Dymny] Shaft (RADIO): Fire in the hole! [Granat Dymny] matheush309 killed ZJEM CIE with ak47 *** aua killed matheush309 with a headshot from m4a1 *** Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your console. gram sobie rzucilem smoka na srodek groniu czy jakos tak mi mowi " jeszcze raz debilu smoka daj na srodek a zobaczysz" napisalem " bocie moge na twa morde rzucic smoki i nie ma za to bana jesli sa 2 smoki nie wiecej " napisalem bocie bo mnie wkurwil bo wyzwal od debila bez jaj ze ban na 3 godziny za takie cos za bota ? a on moze wyzywac i naduzywac wladzy ten " admin" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2015 #10937 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Koloryzuj frytek potwierdzi A wiec najpierw na srodek rzucil sg Marian powiedzialem po co ten smoke? Marian powiedzial ze gdybym powiedzial ze gram awp to by nie rzucil. Nastepnie cwaniak shaft stojac na koncu respa obok środka rzucil mi sg pod nogi i trzymal kolejnego w lapie. Nerwy mi puscily i nie powiedziałem "debilu" tylko wypierdalaj takze jak wspomnialem na poczatku nie koloryzuj. Dalsza czesc zdarzenia zgadza sie Graniu bocie i jak to powiedziales ze mozesz rzucac sg mi specjalnie bo nie ma niczego takiego w regulaminie natomiast jest wspomniane ze nie mozna utrudniac gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2015 #10938 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 rzucanie sg na srodek to utrudnianie gry ? jakbys w piachu sobie kampil czy gdzies i specjalnie rzucilbym to utrudnianie napisanie do kogos bocie to obraza ? a jak admin pisze do kogos " wypierdalaj " to co ? sam sie przyznales to jak mi ban to Tb jakas nagana czy co tam stosujecie i ogarnijcie te bany h@ czy ktos sami zobaczcie jak mnie potraktowal napisal sam " wypierdalaj" i potem ban na 3 godziny... dajcie UB i jego tez ukarajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2015 #11122 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 To moze demko obejrzymy z hltv czy nie specjalnie go rzuciles Wypierdalaj? Tak jak wspomnialem marian rzucil i przeprosil za to ty rzuciles specjalnie pod nogi i chciales rzucic kolejnego. To jak tu maja nerwy nie puscic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2015 #11097 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 ten drugi post nie byl napisany do Cb tylko do innych adminow i graczy ktorzy moga to ocenic i wymierzyc sprawiedliwosc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2015 #11089 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Oj przepraszam nie chcialem sie wtracac w temat o mnie Sprawiedliwosc? To niech koledzy wyzej usytuowani obejrza demko Pogadamy wtedy o sprawiedliwośći i ty mi placzesz o "wypierdalaj" ? Obrazilem cie? Nie, wiec o czym ty chlopie mowisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2015 #11093 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 ile ty masz lat chlopczyku 15 ? okey ludzie teraz jak beede wchodzil na serwer to do kazdego bede pisal " wypierdalaj" do adminow tez i to nie bedzie obraza ? nie bedzie za to bana ani nic ? traktuj wszystkich rowno a nie ze masz adma to mozesz tak mowic sobie... hahaha... i prosze cie nie komentuj juz bo naprawde czekam na kogos bardziej ogarnietego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2015 #11055 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Chlopczyka szukaj w piaskownicy Dziwne ze jak puszcza nerwy i gdy ktos ci robi na zlosc nie wolno powiedziec (bo nie pisalem) "wypierdalaj"? Jak pamietam przeklinac mozna A tak szczerze powiedz bez powodu ci to powiedzialem? Zastanow sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2015 #11048 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 skonczylem z toba dyskusje bo za krotki jestes... ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2015 #11021 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 skonczylem z toba dyskusje bo za krotki jestes... ;* Pogrążasz się, ale spoko Lepsze spanie będę miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2015 #11043 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 a spij wy gimby teraz wakacje macie to bedziecie szalec jutro napisze skarge jak ban minie o to ze napisales wypierdalaj jeszcze mowisz ze to nie obraza tylko normalne tak tego nie zostawie ja dostalem kare za bota to ty za wypierdalaj... i nie pisz prosze cie czekam na madrzejsze osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2015 #11009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 a spij wy gimby teraz wakacje macie to bedziecie szalec jutro napisze skarge jak ban minie o to ze napisales wypierdalaj jeszcze mowisz ze to nie obraza tylko normalne tak tego nie zostawie ja dostalem kare za bota to ty za wypierdalaj... i nie pisz prosze cie czekam na madrzejsze osoby Pisz teraz skargę bo nie będzie mi się jutro chciało czytać twoich wypocin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2015 #11005 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Oj Shaft tym razem nie będzie UB :spiteful: 1. 2. Obraza admina : 3.Obraza graczy : Coś jeszcze chcesz dodać w temacie ? :ooo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2015 #10983 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Hahahaha Grabciu mój MISTRZU . Normalnie uwielbiam Cię No to teraz pokazałeś klasę shaft Teraz dopiero będzie mi się spało BEKA Jak by to powiedział Pazura "Chciałeś wydymać freda to teraz fred wydyma was" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2015 #10984 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 tak ze dajesz cos co nie jestes wgl do tego tematu :* ja i tak dalej bede pisal o rowne traktowanie graczy ja dostalem bana okey ale ok tez cos ma miec jakas kare za obraze gracza szczeniak sie nie umie zachowac to do budy a z Tb to dopiero poczatek grabki tak jak powiedzialem jutro robie temat w skarghach zeby go ukarali tak samo jak mnie ukarano to i jego za to ze nie panuje szczeniak nad swoimi nerwami a ma admina to sie wywyzsza dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2015 #10986 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 i zdjecie nr 2 nie do admina tylko do gracza poczytaj wczesniej co kto pisal i komu odpisalem ) widac za madry to ty nie jestes paaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2015 #10988 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 E no widzę kultura na poziomie meneli spod sklepu A i mówisz nie do tematu? Znowu się pogrążasz Pamiętaj myślenie nie boli! Zastanów się zanim piszesz coś, bo naprawdę to coraz gorzej wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2015 #10989 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Jedyna osoba która nie umie się zachować jesteś tutaj ty. Przedstawiam Ci dowody na to że obrażasz, ale nie bo to do graczy a nie admina, a admin to nie gracz ? Proszę Cie nie kompromituj się już.... złożysz skargę bez dowodów ? Śmiało Ja też złoże a SS może być więcej :sleepy: PS. "a z Tb to dopiero poczatek grabki " :rofl: Ciekawe co na Mnie masz... Czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fRyT3k Napisano 26 Czerwca 2015 #10999 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Shaft rzucasz flesze, dymne na respie jak oni maja awp a ty nie, nie raz tą sytuacje przerabiałem z tobą. Teraz robisz porządki na serverze ustawiasz wszystkich do pionu weź przestań drugi juve jesteś. Zakładaj kolejne tematy skargi wkrótce znajdą się w dziale humor z dopiskiem gdzie on ma mózg. Prowokujesz a potem płaczesz, może i jesteś starszy ale wcale tego nie pokazujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 27 Czerwca 2015 #10669 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Myśle, że dalsza dyskusja tutaj nie ma sensu. A za Twój totalny brak kultury na serwerze to powinieneś odpocząć conajmniej dzień a nie 3h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 27 Czerwca 2015 #8249 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi