Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2015 #930 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Witam. Mam do zaproponowania nową klasę Mogę ją zaproponowac w dwóch odslonach. 1. Rumcajs (Premium) -hp 30 -kondycja 0 -wytrzymalosc 20 -intwligencja 0 Bronie: m249-krowa, deagle Umiejetnosci: -Podczas kucania traci rozrzut broni -widzi niewidzialnych 2.Rumcajs (klasa zwykla) -hp 15 -kondycja 0 -wytrzymałość 0 -intwligencja 0 Bronie: m249- krowa, usp Umiejetnosci: -Podczas kucania traci rozrzut broni -ma 1/7 na odbicie pocisku Wedlug mnie jest to cos nowego, czym ja napewno gralbym na tym serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2015 #937 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Jest za dużo klas już! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 1 Lipca 2015 #5348 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Brak zainteresowania tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 1 Lipca 2015 #5349 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi