Guest Guest Posted June 26, 2015 #930 Share Posted June 26, 2015 Witam. Mam do zaproponowania nową klasę Mogę ją zaproponowac w dwóch odslonach. 1. Rumcajs (Premium) -hp 30 -kondycja 0 -wytrzymalosc 20 -intwligencja 0 Bronie: m249-krowa, deagle Umiejetnosci: -Podczas kucania traci rozrzut broni -widzi niewidzialnych 2.Rumcajs (klasa zwykla) -hp 15 -kondycja 0 -wytrzymałość 0 -intwligencja 0 Bronie: m249- krowa, usp Umiejetnosci: -Podczas kucania traci rozrzut broni -ma 1/7 na odbicie pocisku Wedlug mnie jest to cos nowego, czym ja napewno gralbym na tym serwerze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted June 26, 2015 #937 Share Posted June 26, 2015 Jest za dużo klas już! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MemesiO Posted July 1, 2015 #5348 Share Posted July 1, 2015 Brak zainteresowania tematem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MemesiO Posted July 1, 2015 #5349 Share Posted July 1, 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts