Gość Guest Napisano 24 Czerwca 2015 #13961 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Twój nick podczas gry: PrestigiO Godzina, data zdarzenia: 25-06-2015 godzina +/- po pólnocy Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_2 : 0 : 1456321599 Uzasadnienie: Początek rundy , idę sobie na długą po stronie terrorystów , reszta moich kompanów wbija na długa ja postanowiłem bronić pleców.Nie było żadnego info , usłyszałem przeładowanie magazynka , na radarze nikogo nie zobaczyłem postanowiłem oddać skan przez ścianę , na ekranie pojawiło mi się liczba zadanych obrażeń więc nie przerywałem serii. Zabiłem gościa , po czym przeładowałem i jeszcze raz zacząłem strzelać , nagle pokazuje mi się komunikat o banie... nawet nie dostałem SS'ów. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : PrestigiO [AMXBans] Reason : ' wh ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1456321599 ' [AMXBans] Your IP : ' 91.227.104.66 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 24 Czerwca 2015 #13933 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Zapraszam admina wazny o przedstawienie dowodów, ma na to 24H. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 25 Czerwca 2015 #13826 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 przesłuchanie wypowiem się tylko dlatego że to mnie tam zabiłeś :acute: :acute: jestem świadek :shok: :shok: Ten Twój skan był dziwny. Na cichaczu chodziłem a Ty nagle strzelasz i skan centralnie banka, Trochę dziwne. Admin mógł źle to odebrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Czerwca 2015 #13586 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 wystrzelałem cały magazynek. Nie wiem ile ty grasz w tą grę ale ja na prawdę długo, i kiedyś w klanie tak robiliśmy. Jak chcecie mnie zbanować proszę bardzo , jestem czysty.Są inne serwery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wazny Napisano 25 Czerwca 2015 #13371 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Witam, Gracza PrestigiO zacząłem oglądać na początku jako DEAD i miał bardzo interesujące sytuacje wskazujące ewidentnie na wh, po czym siadłem i nagrałem demo prezentowane w linku potwierdzające moją opinię. https://www.dropbox.com/s/hxz08f3qxc4lokf/prestigio.dem?dl=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 25 Czerwca 2015 #11874 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Czytałeś regulamin admina nowy. Umiesz rozpisać demko?. Linka to i ja umie wstawić. Proszę o rozpisanie demka z czasami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 26 Czerwca 2015 #11556 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Czas na przedstawienie dowodów minął. Gracz otrzymuje ub a admin za brak dowodów upomnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 26 Czerwca 2015 #11552 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi