Papi Napisano 23 Czerwca 2015 #14984 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Nick: Papi Wiek: 23 Doświadczenie (w byciu adminem): Ogromne. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8-9/10 Staż w CS-sie: Kurde sam nie wiem ;D Steam / NonSteam: STEAM Dlaczego Ty: Dlaczego ja? Hmm... Jestem często na serwerze i często się zdarza, że nie ma żadnego admina. Na Codzie mam sporo doświadczenia w adminowaniu, na jednej sieci spędziłem rok na tym stanowisku. Miałem również admina na tutejszej sieci a dokładnie na ODD2. Myślę, że się nadam i będziecie ze mnie zadowoleni Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: http://www.gametracker.com/player/Papi/80.72.40.110:27008/ tu jest pokazane wyraźnie jaki. Kontakt: STEAM: Papi Odp.Dla .::DwA gRoszE do WinA::. NMoże ja sprostuje owe sytuacje. Wiec tak owszem miałem bany na jakiś czas ale to z początków gry na COD nie wiedziałem gdzie się stawia SG i jak widać już się to nie powtarza w ogóle jak również zgłaszam adminowi,że skanuje ktoś za wcześnie, bądź chodzi po txt itp Next Edit: Dwa grosze do wina skoro mi tak wypominasz co było kiedyś i ze złamałem jakieś pkt z regulaminu to pragnę Ci przypomnieć ze minimum godzin przegranych w ciągu tygodnia dla admina to 7, co do AMXBANS http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=19798, nikt nie jest święty Panie Szeryfie Pozdrawiam Jestem na Nie Legia..... nie ogarniety ,lubisz wdawac sie w dyskusje gdzie jestes nie kulturalny, co widac w amx ktore przedstawil dwa grosze Mysle ze najpierw sie popraw i ogarnij a puzniej zloz jeszcze raz podanko Gdzie mam chłopcze bana za brak kultury? Jakoś AMXBANS nic nie pokazuje, moja kultura jest w porządku. Ty popraw ortografie jak piszesz do mnie posty i nie ucz mnie regulaminu. Nie myśl... I te "Legia...... :/", za to powinieneś dostać warna z miejsca, to jest dział od podań, to jest podanie, nie zgrupowanie kibiców. Kultura kultura a dowodów nie ma na moją kulturę. Good Job BTW. Niezniszczalny nie mścij się na mnie za skargę na Chomika ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 23 Czerwca 2015 #15004 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Nie lubie legi ani barcelony hehe ale mozna ci dac szanse jestem na tak (evo uzasadnienie jest takie ze mozna mu dac szanse jakbys nie widzial i nie czepiaj sie glupot ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 23 Czerwca 2015 #15030 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Tak - Często gra - Zgłaszał mi nie raz na u@ jak byłem tu Adminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 23 Czerwca 2015 #15102 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Również jestem na Tak. Aktywny Kulturalny Steam Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 23 Czerwca 2015 #15148 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Masz swoje IP 89.78.118.89, masz link do AMXbans http://aquax2.unixstorm.org/banuj/search.php. Wszystkie z możliwych punktów w regulaminie złamane. Nie wiem po co Ci ta notka. Chyba jak piszę, że nie zna regulaminu, "to tak, racja będę na tak". A co do tamtego bana, to nawet nie znasz sytuacji panie kolego, po czym uzgodniłem z adminem( uświadomiłem go że to txt nie jest). A co do tego tygodnia co był, OP wie że miałem urlop. Czego ty nie jesteś świadomy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xemo Napisano 23 Czerwca 2015 #15165 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 I tak zaraz będzie reset amx... Who cares Na tak - Spełnia wymagania - Aktywny - Miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 23 Czerwca 2015 #15181 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 I tak zaraz będzie reset amx... Who cares Na tak - Spełnia wymagania - Aktywny - Miły Nie rozchodzi się o czyszczenia amx, tylko o to że gracz nie zna regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 24 Czerwca 2015 #10685 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 na tak: ogarniety aktywny kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2015 #10784 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 jestem na tak -mily -pomocny -czesto na serwerze -kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArO Napisano 1 Lipca 2015 #6271 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Na tak: -poprawił kulturę. -zgłasza na U@, -często na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neutron Napisano 1 Lipca 2015 #6314 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Jestem jak najbardziej na tak: - Często widzę go na serwerze - Umie się zachowywać kulturalnie - I ma nawet nie taką złą aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lipca 2015 #5643 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Dam ci to tak powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lipca 2015 #5845 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Jestem na Nie Legia..... nie ogarniety ,lubisz wdawac sie w dyskusje gdzie jestes nie kulturalny, co widac w amx ktore przedstawil dwa grosze Mysle ze najpierw sie popraw i ogarnij a puzniej zloz jeszcze raz podanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NJU Napisano 2 Lipca 2015 #11209 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Jestem na nie. Ogarnij kulture i naucz sie regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
think! Napisano 2 Lipca 2015 #4880 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Aktywny, kulturalny, ogarnia. Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 3 Lipca 2015 #4201 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi