Gość Guest Napisano 21 Czerwca 2015 #17098 Napisano 21 Czerwca 2015 BUILD 6153 SERVER (0 CRC) Server # 55 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Heisenberg. [AMXBans] Pozostalo ci 21 minut i 41 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Przypalowiec [AMXBans] Powod : ' moce perkow , klas , /ks oraz HE po 10 sekundach ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1743484336 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 31.61.129.99 ' [AMXBans] =============================================== Error: server failed to transmit file 'sound/NumberOne_Sounds/KillStreak/fireNumberOne_Sounds/KillStreak/.wa' Missing RIFF/WAVE chunks Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole Szanowny Adminie Heisenberg zbanowałeś mnie za użycie mocy perków a do głowy Ci nie przyszło że moja klasa odradza się na respie przeciwnika? Zastanów się zanim bezpodstawnie kogos zbanujesz.
EvO Napisano 21 Czerwca 2015 #17092 Napisano 21 Czerwca 2015 Zapraszam admina @Heisenberg do wypowiedzi na ten temat. Jednocześnie przenoszę do działu z odwołaniami.
Heisenberg Napisano 22 Czerwca 2015 #16615 Napisano 22 Czerwca 2015 Nie chodziło o odradzanie się na respie przeciwnika tylko o granaty zanim minie 10 sekund gry. Ja zawsze pisze w powodzie bana za co jeszcze możesz zostać zbanowany by to się więcej nie powtarzało, chociaż każdy powinien znać regulamin i wiedzieć co wolno a czego nie, jednak rozumiem, że nie każdy takową wiedzę posiada i nie każdy to czyta. W powodzie jest wyraźnie napisane, nie chodziło o perk tylko o HE, ale teraz widocznie będę musiał bardziej precyzować swoje "powody" i pisać konkretnie to za co banuje, jest to zarówno nauczka dla mnie, ale Ty również powinieneś znać regulamin.
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 22 Czerwca 2015 #21196 Napisano 22 Czerwca 2015 Powód ma być jednoznaczny banowania. A nie wypisywanie całego regulaminu. Myślę i tak że admin sprawę wyjaśnił, a ban już minął więc zamykam.
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 22 Czerwca 2015 #16610 Napisano 22 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
Popularne Dni
22 Cze
3
21 Cze
2
Najaktywniejsi w tym temacie
.::DwA gRoszE do WinA::. 2 posts