Xemo Napisano 21 Czerwca 2015 #17610 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Nick: .:Xemo:. Wiek: 19 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Admina miałem kilka razy na różnych serwerach, PB, JB, Cod więc z doświadczeniem nie ma problemu Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: 6-7 lat, ~1700h played on STEAM Steam / NonSteam: STEAM Dlaczego Ty: Przyda się pomocna, doświadczona ręka serwerowi, do tego czasu zdążyłem ogarnąć zasady regulaminy panujące na serwerze dlatego nie będzie problemu z ich egzekwowaniem. Jako że jestem maturzystą mam dużo czasu (dopóki nie znajde roboty ) dlatego gram w niestandardowych godzinach gdzie oprócz godzin nocnych (gdzie panuje Genialny Chomik ) to czasem jest deficyt adminów. Chciałbym sprawić aby ten serwer był jeszcze bardziej przyjazny do gry. Siedzę ostatnimi czasy dość często na TS, na COD 200 jestem w TOP 5 co również poniekąd świadczy o zaangażowaniu w grę tutaj. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-5h Kontakt: gg: 6043498 steam : XeMo -PL- GameTracker: http://www.gametracker.com/player/.%3AXemo%3A./80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 21 Czerwca 2015 #17538 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 TAK - Często gra - Zgłaszał mi na u@ nie raz - Kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Czerwca 2015 #17521 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Na tak Ogarnięty Steam Da sobie radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArO Napisano 21 Czerwca 2015 #17453 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Na NIE z GT wynika, że grasz tutaj od 10 dni jak dla mnie to o wiele za krótko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Czerwca 2015 #17403 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Jestem na nie . Grasz za krótko na serwerze. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xemo Napisano 21 Czerwca 2015 Autor #17010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Grałem tu kilka miesięcy temu pod nickiem Deve. a na .:Xemo:. mam już ponad 50h jak jest w wymaganiach dlatego sądziłem że to nie będzie problem. Monotonne jest ciągłe wstawianie do działu http://multi-head.pl/forum/87-zg%C5%82o%C5%9B-cheatera/ , więc możliwość amx_bans ułatwiła by grę @FILO nie mów z góry że przestanę grać, będę grać z podobną częstotliwością mam wakacje, jestem w TOP 4 serwera co świadczy o zaangażowaniu, nie ma powodów żebym przestał grać, zresztą po to jest czas próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
think! Napisano 21 Czerwca 2015 #16999 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Nowy na serwerze, za wcześnie na admina. Na NIE. Pozdrawiam, think! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 22 Czerwca 2015 #16653 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Nowy na serwerze, za wcześnie na admina. Na NIE. Pozdrawiam, think! Czemu niby za wcześnie, 50 h przegrane. Nie spełnia jakiś wymagań ?. Nie sądzę, co więcej jako nie liczna osoba z coda jak nie ma admina kręci demka. Jak dla mnie osoba nadaję się na admina. Ale na okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 22 Czerwca 2015 #13837 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Osoba znana, godzinki ma , na serwerze kultura również jest więc nie widzę problemu by nie dać chłopakowi szansy na okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papi Napisano 22 Czerwca 2015 #15871 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Jestem na TAK,ponieważ spełnia wszystkie kryteria dotyczące admina.Często go widuję i jest kulturalny dla każdego gracza i potrzebni są NORMALNI I OGARNIĘCI admini. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 22 Czerwca 2015 #15836 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 jak dla mnie zbyt krotko tu grasz na nie.. ze tak dopowiem do wypowiedzi Omi ..wiele osob gra chwile po wiele godzin byle by adma dostac pozniej nie graja wcale ..dlatego jestem zdania ze to za szybko aby dostal ta funkcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Czerwca 2015 #14552 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Jestem na TAK, wymagania wszystkie spełniasz, więc nie wiem w czym koledzy wyzej maja problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 22 Czerwca 2015 #15605 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Ja ci dam Tak czesto na serwie jestes wymagania spelniles wiec nie wiem po co problem robic jak by gdy by co zawsze mozna ci odebrac funkcje admina wiez zycze powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy` Napisano 24 Czerwca 2015 #14358 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Na Tak. Wymagania mówią same za siebie. Spełniasz je, wiec podanie jest. Daje ci jeszcze raz TAK. -GT -STEAM -WIEK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 24 Czerwca 2015 #14012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Na tak: aktywny dobry GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2015 #10785 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 również na nie, brak Ci cierpliwości. Złozyłeś podanie-czekasz na decyzje administracji a nie wypowiadasz sie w podaniu. Zaczekaj udowodnij, że warto dać Ci szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Czerwca 2015 #10664 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Jestem na tak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 27 Czerwca 2015 #10829 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Admin przyznany na okres próbny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 27 Czerwca 2015 #10830 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi